Închide meniul
VIDEO

Qatar – Liban 3-0! Meciul de deschidere de la Cupa Asiei 2023 a fost LIVE în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 19:25 / Actualizat: 12 ianuarie 2024, 20:55

Reclamă
Qatar – Liban 3-0! Meciul de deschidere de la Cupa Asiei 2023 a fost LIVE în AntenaPLAY

Qatar - Liban 3-0

Jucătorii naţionalei din Qatar / Profimedia

Qatar – Liban 3-0 s-a văzut live, în AntenaPLAY! Meciul de deschidere de la Cupa Asiei a fost câştigat categoric de ţara gazdă, Qatar. Afif, cu o „dublă”, şi Almoez Ali au marcat în primul meci al turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meciurile de la Cupa Asiei se văd live, în direct în AntenaPLAY.

Qatar – Liban 3-0 a fost live în AntenaPLAY!

Final! Qatar – Liban 3-0! Gazda turneului final s-a impus categoric, în primul meci.

Min. 90+6: Qatar – Liban 3-0! Afif a majorat proporţiile scorului, pe finalul meciului.

Min. 56: Qatar – Liban 2-0! După ce a avut un gol anulat în prima repriză, Almoez Ali şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. El a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Waad.

Reclamă

Min. 45: Qatar – Liban 1-0! Afif a marcat primul gol al acestei ediţii de Cupa Asiei. Atacantul de la Al-Sadd a înscris cu un şut din interiorul careului.

Min. 6: Qatar – Liban 0-0! Almoez Ali a trimis balonul în poartă, dar reuşita sa a fost anulată din cauza unei poziţii de offside.

Min. 1: A început partida dintre Qatar şi Liban, primul meci de la Cupa Asiei 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Ţara gazdă pleacă cu a şasea şansă în Cupa Asiei. Potrivit bookmarkerilor, Qatar are cota 12 pentru câştigarea trofeului, chiar dacă este campioana en-titre. La ediţia din 2019, Qatar se impunea în ultimul act în faţa Japoniei, scor 3-1.

Qatar este favorită în meciul de deschidere de la Cupa Asiei. Ţara care a organizat Cupa Mondială din 2022 se află pe locul 58 în clasamentul FIFA, în timp ce Liban ocupă locul 107.

Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc la ediţia din 2019 a Cupei Asiei. Tot în faza grupelor, Qatar s-a impus cu 2-0.

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Japonia este marea favorită

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Iată toate cotele pentru câștigarea Cupei Asiei din 2023:

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și