Închide meniul

Roberto Mancini şi-a cerut scuze pentru gestul din timpul meciului Arabia Saudită – Coreea de Sud! Explicaţia selecţionerului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 ianuarie 2024, 23:31

Roberto Mancini şi-a cerut scuze pentru gestul din timpul meciului Arabia Saudită – Coreea de Sud! Explicaţia selecţionerului

Roberto Mancini şi-a cerut scuze pentru gestul din timpul meciului Arabia Saudită - Coreea de Sud

Roberto Mancini, în timpul meciului Arabia Saudită - Coreea de Sud, la Cupa Asiei 2023 / Profimedia

Roberto Mancini şi-a cerut scuze pentru gestul din timpul meciului Arabia Saudită – Coreea de Sud! Naţionala pregătită de italian a pierdut în mod dramatic calificarea în sferturile de finală de la Cupa Asiei 2023, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabia Saudită a fost învinsă la loviturile de departajare de Coreea de Sud, la capătul unui meci dramatic. Saudiţii au deschis scorul în primele secunde ale reprizei secunde, prin Radif. Sud-coreeni au restabilit egalitatea prin Cho Gue-Sung în minutul 90+9 şi au trimis partida în prelungiri.

Roberto Mancini şi-a cerut scuze pentru gestul din timpul meciului Arabia Saudită – Coreea de Sud!

După 120 de minute, scorul a rămas 1-1, iar soarta calificării avea să se decidă la loviturile de departajare. Primele patru lovituri au fost transformate, după care Arabia Saudită a ratat următoarele două lovituri prin Al Najei şi Ghareeb. Lovitura decisivă a fost dată de Hwand Hee-Chan, jucătorul lui Wolverhampton, care a trimis Coreea de Sud în sferturile de finală.

Înaintea loviturii lui Hwang Hee-Chan, Roberto Mancini a plecat de la marginea terenului şi s-a dus direct la vestiare. Selecţionerul italian al Arabiei Saudite şi-a cerut scuze pentru acest gest şi susţine că a fost vorba despre un moment de confuzie, crezând că ratarea lui Ghareeb a fost decisivă:

„Îmi cer scuze pentru că am plecat înainte de final, am crezut că meciul se terminase”, citat de tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Iordania, calificare dramatică în sferturile Cupei Asiei

Iordania a obţinut o calificare dramatică în sferturile Cupei Asiei, după ce a învins Irak în optimile de finală cu 3-2. Iordanienii au întors rezultatul în prelungirile partidei, după golurile marcate de Al Arab şi Al Rashdan în minutele 90+5, respectiv 90+7.

Iordania se pregăteşte acum pentru duelul din sferturile de finală cu Tadjikistan, echipă care s-a calificat după victoria la loviturile de departajare în faţa Emiratelor Arabe Unite. Cupa Asiei 2023 se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Iordania a deschis scorul în finalul primei reprize prin Al Naimat, care a marcat în minutul 45+1. După pauză, Irak a reuşit să restabilească egalitatea prin Natiq, în minutul 68, în timp ce Aymen Hussein a înscris în minutul 76.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul care putea deveni erou pentru Irak a fost eliminat la câteva secunde după ce a marcat golul de 2-1. Arbitrul i-a arătat cartonaşul galben pentru că a întârziat reluarea jocului, după ce a sărbătorit în două rânduri reuşita sa.

În 10 oameni, Irak a rezistat până în minutul 90+5, atunci când Al Arab a restabilit egalitatea. Palestina a evitat prelungirile şi a dat lovitura în minutul 90+7, prin Al Rashdan. Acesta a marcat un gol superb din afara careului, care a adus o calificarea dramatică pentru Iordania.

În minutul 90+11, Irak a avut ultima şansă a partidei, dar fundaşul Sulaka a trimis mult peste poartă din interiorul careului. Imediat după fluierul final, tabăra Iordaniei a dat startul petrecerii, în timp ce jucătorii din Irak s-a prăbuşit pe teren şi au izbucnit în lacrimi, după ratarea calificării.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și