Închide meniul
VIDEO

Arabia Saudită – Coreea de Sud 1-1 (2-4 d.l.d)! Calificare dramatică pentru Heung-Min Son şi Klinsmann, în faţa lui Mancini

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 21:00 / Actualizat: 30 ianuarie 2024, 23:18

Arabia Saudită – Coreea de Sud 1-1 (2-4 d.l.d)! Calificare dramatică pentru Heung-Min Son şi Klinsmann, în faţa lui Mancini

Arabia Saudită - Coreea de Sud 1-1 (2-4 d.l.d)

Profimedia

Arabia Saudită – Coreea de Sud 1-1 (2-4 d.l.d)! Coreea de Sud s-a calificat în sferturile de finală de la Cupa Asiei, după ce a trecut de Arabia Saudită la loviturile de departajare, live în AntenaPLAY. Pentru un loc în semifinale, Coreea de Sud va juca împotriva Australiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot marţi, Uzbekistan a obţinut calificarea în sferturi după ce a învins Thailanda cu 2-1. În sferturi, Uzbekistan va întâlni Qatar.

Vezi AICI meciurile din Cupa Asiei, live în AntenaPLAY

Arabia Saudită – Coreea de Sud 1-1 (2-4 d.l.d)

Update 21:00: Coreea de Sud s-a calificat în sferturile de finală de la Cupa Asiei, după ce a trecut de Arabia Saudită la loviturile de departajare. Sud-coreeni au fost conduşi încă din primele secunde ale reprizei a doua, dar au restabilit egalitatea în minutul 90+9, trimiţând partida în prelungiri.

Fluier final după 120 de minute! Partida dintre Arabia Saudită şi Coreea de Sud se va decide la lovituri de departajare.

Reclamă

Min. 90+9: Arabia Saudită – Coreea de Sud 1-1! Reuşita lui Cho Gue-Sung trimite partida în prelungiri.

Min. 46: Arabia Saudită – Coreea de Sud 1-0! Radif, jucător introdus la pauză de Roberto Mancini, a reuşit să deschidă scorul după doar 34 de secunde de la realuarea jocului.

Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

Uzbekistan s-a calificat în sferturi, la Cupa Asiei! Arabia Saudită – Coreea de Sud e de la 18:00, live în AntenaPLAY

Update Min.90+8: Uzbekistan – Thailanda 2-1, scor final. Uzbekistan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Asiei.

Update Min.65: Uzbekistan – Thailanda 2-1! Fayzullaev înscrie cu un şut perfect de la marginea careului.

Update Min. 58:  Uzbekistan – Thailanda 1-1! Sarachat a egalat.

Update Min. 37: Uzbekistan – Thailanda 1-0! Turgunboev a deschis scorul, din pasa lui Kholmatov.

Update 13:30: A început partida dintre Uzbekistan şi Thailanda!

În primul meci al zilei se vor duela Uzbekistan şi Thailanda. Uzbekistan s-a calificat în fazele eliminatorii, după ce a încheiat Grupa B pe locul secund, grupă din care mai făceau parte Australia, Siria şi India.

De cealaltă parte, Thailanda a încheiat şi ea tot pe locul secund grupa, din care mai făceu parte Arabia Saudită, Oman şi Kyrgyzstan.

Reclamă

În al doilea meci al zilei, care se dispută de la ora 18:00, Arabia Saudită şi Coreea de Sud se vor duela pentru un loc în sferturi. Naţionala lui Heung-Min Son este favorită pentru a obţine victoria, în faţa selecţionatei pregătite de Roberto Mancini.

Coreea de Sud a încheiat pe locul secund Grupa E, sub Bahrain. Sud-coreenii au înregistrat o victorie şi două remize în grupă. De cealaltă parte, Arabia Saudită a câştigat Grupa F, grupă din care au mai făcut parte Thailanda, Oman şi Kyrgyzstan.

Iordania, calificare dramatică în sferturile Cupei Asiei

Iordania a obţinut o calificare dramatică în sferturile Cupei Asiei, după ce a învins Irak în optimile de finală cu 3-2. Iordanienii au întors rezultatul în prelungirile partidei, după golurile marcate de Al Arab şi Al Rashdan în minutele 90+5, respectiv 90+7.

Iordania se pregăteşte acum pentru duelul din sferturile de finală cu Tadjikistan, echipă care s-a calificat după victoria la loviturile de departajare în faţa Emiratelor Arabe Unite. Cupa Asiei 2023 se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Iordania a deschis scorul în finalul primei reprize prin Al Naimat, care a marcat în minutul 45+1. După pauză, Irak a reuşit să restabilească egalitatea prin Natiq, în minutul 68, în timp ce Aymen Hussein a înscris în minutul 76.

Atacantul care putea deveni erou pentru Irak a fost eliminat la câteva secunde după ce a marcat golul de 2-1. Arbitrul i-a arătat cartonaşul galben pentru că a întârziat reluarea jocului, după ce a sărbătorit în două rânduri reuşita sa.

În 10 oameni, Irak a rezistat până în minutul 90+5, atunci când Al Arab a restabilit egalitatea. Palestina a evitat prelungirile şi a dat lovitura în minutul 90+7, prin Al Rashdan. Acesta a marcat un gol superb din afara careului, care a adus o calificarea dramatică pentru Iordania.

În minutul 90+11, Irak a avut ultima şansă a partidei, dar fundaşul Sulaka a trimis mult peste poartă din interiorul careului. Imediat după fluierul final, tabăra Iordaniei a dat startul petrecerii, în timp ce jucătorii din Irak s-a prăbuşit pe teren şi au izbucnit în lacrimi, după ratarea calificării.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și