Închide meniul

Denis Drăguş, detalii despre starea de sănătate a lui Marius Şumudică: „Nu e chiar ok”. Ce obiective are în 2024

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 11:36

Reclamă
Denis Drăguş, detalii despre starea de sănătate a lui Marius Şumudică: „Nu e chiar ok. Ce obiective are în 2024

Denis Drăguş, detalii despre starea de sănătate a lui Marius Şumudică

Denis Drăguş, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Denis Drăguş a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Marius Şumudică. Atacantul lui Gaziantep a plecat în Turcia după câteva zile petrecute în ţară, dar fără antrenorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică nu s-a simţit bine în ultimele zile şi a ieşit pozitiv la testul Covid-19, fiind nevoit să mai aştepte câteva zile pentru a reveni în Turcia.

Denis Drăguş, detalii despre starea de sănătate a lui Marius Şumudică

Denis Drăguş a vorbit la plecarea din ţară despre starea de sănătate a antrenorului său şi a dezvăluit că acesta nu se simte foarte bine, dar că îl aşteaptă înapoi la echipă cât mai repede.

„Sperăm şi Mister să fie bine cât mai repede şi să revină alături de noi. Am vorbit. Nu e chiar ok. Sper să-i treacă cât mai repede. Avem nevoie de el”, a spus Denis Drăguş, la plecarea din ţară.

Drăguş a vorbit şi despre obiectivele pe care le are în 2024, fiind convins că va reuşi să se salveze de la retrogradare cu Gaziantep şi că aşteaptă cu nerăbdare vara, atunci când va participa cu România la Campionatul European din Germania:

Reclamă

„Să o ţin tot aşa, cum a fost ultima parte din 2023. Suntem siguri că vom scăpa echipa (n.r. de retrogradare) şi vom urca cât mai sus, pentru că nu este locul nostru acolo.

Aşteptăm cu nerăbdare vara, dar până atunci avem mult de muncă. E important ca fiecare dintre noi să ne îndeplinim obiectivele la club”, a mai spus Denis Drăguş.

Marius Șumudică, noi detalii despre starea sa de sănătate

Marius Șumudică a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate. Antrenorul celor de la Gaziantep nu a fost lăsat să plece din țară, având în vedere faptul că are Covid 19.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul ar fi trebuit să plece din țară pe data de 29 decembrie, dar plecarea acestuia nu mai este posibilă, având în vedere faptul că persoanele care au Covid nu pot părăsi țara. Acum, acesta a vorbit, în detaliu, despre starea sa de sănătate.

”Ăsta e norocul meu de fiecare dată când vin acasă, trag câte un virus după mine. N-am avut niciun fel de problemă, nu știu de unde, probabil prin avion, prin aeroport.

De vreo două zile m-am simțit nu foarte confortabil, am simțit că mi-am pierdut gustul și mirosul și am zis ‘ia stai, mă, că am un test în casă, să-mi fac’. Ieri seară s-a dovedit că am corona.

Azi dimineață am fost la Matei Balș (n.r. un spital din București) și mi s-a dat tratament adecvat pentru cinci zile. Mi s-a descoperit și o pneumonie. Mâine va pleca staff-ul meu, după care, probabil pe 1 sau pe 2, când totul va fi OK, mă voi deplasa și eu”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și