Închide meniul

Euro 2020 | Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo, înainte de Belgia – Portugalia: „Mănâncă mereu acelaşi lucru”. Despre ce vorbeşte fără încetare

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 25 iunie 2021, 18:42

Euro 2020 | Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo, înainte de Belgia – Portugalia: „Mănâncă mereu acelaşi lucru. Despre ce vorbeşte fără încetare

Rezultatele din Nations League sunt pe www.as.ro.

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Portugalia / Profimedia

Daouda Peeters a făcut dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo înaintea meciului dintre Belgia şi Portugalia, care va avea loc duminică, în optimile Euro 2020. Cei doi sunt colegi la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Euro 2020 | Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo

„Mănâncă mereu acelaşi lucru: broccoli, pui şi orez. Cu litri de apă şi fără cola, normal”, a declarat mijlocaşul în vârstă de 22 de ani pentru belgienii de la HLN, citaţi de as.com.

Peeters mai spune că Ronaldo îl apreciază pe rivalul din Serie A, Romelu Lukaku, cel cu care se luptă la Euro pentru titlul de golgheter.

„Are un mare respect pentru Romelu Lukaku. (…) Nu e deloc arogant. Ia fotbalul foarte în serios. În autocar nu vorbeşte despre altceva”, a mai spus tânărul jucător belgian.

Datorită lui Ronaldo, belgianul a început să meargă şi mai mult la sală.

Reclamă

„Vrea să câştige mereu! Îi face pe tineri să crească. Te face să te implici. (…) Am fost la sală şi Cristiano era acolo, normal. Am fost impresionat. Are corpul perfect pentru un fotbalist. Deşi sunt un tip musculos şi eu, mi-am spus în ziua aceea: ‘Încă mai am muncit’!”, a mai povestit Daouda Peeters.

Cristiano Ronaldo, lider în topul marcatorilor de la Euro 2020

Cristiano Ronaldo străluceşte la Euro, unde conduce în topul marcatorilor cu 5 goluri. În ultimul meci din grupe, contra Franţei, Ronaldo a reuşit „dubla” şi a egalat recordul istoric al lui Ali Daei. Atacantul de 36 de ani a ajuns la 109 goluri la echipa naţională.

Ronaldo, Mbappe și Benzema au oferit imagini memorabile după Franța – Portugalia 2-2. Vedeta portughezilor și-a reîntâlnit fostul coechipier de la Real Madrid, alături de care a făcut schimb de tricouri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe tunelul dinspre vestiar, Ronaldo a fost surprins în hohote de râs alături de Kylian Mbappe. Imaginea postată pe contul oficial de Twitter al EURO 2020 a strâns aproape 60.000 de aprecieri și peste 7.000 de distribuiri.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și