Închide meniul
Foto

EURO 2020 | Emma Răducanu, în tribune la Anglia – Danemarca. Atmosferă de vis creată de cei 60.000 de fani de pe Wembley

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 7 iulie 2021, 22:25

EURO 2020 | Emma Răducanu, în tribune la Anglia – Danemarca. Atmosferă de vis creată de cei 60.000 de fani de pe Wembley

Emma Răducanu susţine Anglia la Euro 2020, în semifinala cu Danemarca

Instagram Emma Răducanu

Emma Răducanu nu este pasionată doar de tenis. Ea a postat imagini pe reţelele sociale în timp ce îl susţinea pe Lewis Hamilton în Marele Premiu de Formula 1 al Austriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EURO 2020 | Emma Răducanu, în tribune la Anglia – Danemarca

În această seară, Emma s-a pozat pe stadionul Wembley, în tricoul echipei naţionale. „Hai, Anglia!”, a fost mesajului tinerei cu origini româneşti. A primit peste 20.000 de like-uri în primele 10 minute.

View this post on Instagram


A post shared by Emma Raducanu (@emmaraducanu)

Emma a fost unul dintre cei peste 60.000 de fani care au creat o atmosferă impresionantă. Două treimi din tribunele celebrei arene londoneze au putut fi ocupate de spectatori. Vedeţi, imagini în galeria foto.

Reclamă

Emma Răducanu, susţinută de Marcus Rashford

Emma Răducanu a purtat un tricou al Angliei şi la primul interviu după abandonul din optimile de finală de la Wembley. Şi fotbaliştii lui Gareth Southgate sunt alături de tânăra în vârstă de 18 ani, acuzată că a clacat psihic. Marcus Rashford i-a transmis un mesaj emoţionant înaintea meciului cu Danemarca.

„Mi s-a întâmplat şi mie în timp ce jucam pentru echipa naţională, la 16 ani, contra Ţării Galilor. Ţin minte chiar şi acum. Nu am nicio explicaţie şi nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Ar trebui să fii foarte mândră de tine. Ţara aeste mândă de tine! Bucuros să aflu că te simţi mai bine”, a transmis fotbalistul în vârstă de 23 de ani, pe contul de Twitter, într-un mesaj citat de The Guardian.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și