Închide meniul

EURO 2020 | „Eu sunt vinovat”. Ce a spus Didier Deschamps despre demisia de la naţionala Franţei. „Nu meritam mai mult”

Mihai Ispas Publicat: 29 iunie 2021, 10:03 / Actualizat: 29 iunie 2021, 13:03

EURO 2020 | „Eu sunt vinovat. Ce a spus Didier Deschamps despre demisia de la naţionala Franţei. „Nu meritam mai mult

Didier Deschamps

Profimedia

  • Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.d)
  • Prima reacţie a lui Deschamps

Didier Deschamps nu are de gând să renunţe la postul de selecţioner al Franţei, în ciuda eliminării, încă din faza optimilor de finală, de la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Didier Deschamps despre demisia de la naţionala Franţei

Deschamps a fost întrebat dacă va fi prezent pe bancă în următoarele meciuri din preliminariile CM 2022. „Da, aşa este prevăzut!”, a răspuns el pentru postul beIN Sports. „Eu sunt vinovat când ceva nu merge bine”, a mai spus Deschamps.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a subliniat că de la turneul final au fost eliminate şi vicecampioana mondială şi campioana Europei. El a lăudat revenirea Franţei, de la 0-1 la 3-1, dar a criticat evoluţia din ultimele zece minute, în care Elveţia a dus meciul în prelungiri.

Reclamă

”Am reuşit să ne revenim contra unei echipe frumoase a Elveţiei, până în ultimele zece minute… Echipa Franţei este obişnuită să fie una solida, însă astăzi a fost fragilă. Dacă există un regret, acela este că nu am gestionat avantajul celor două goluri. Loviturile de departajare rămân lovituri de departajare. Ne doare, dar trebuie să acceptăm. E multă tristeţe în lot.

(…) Dacă ne oprim aici înseamnă că nu meritam mai mult. Există lucruri incontrolabile, însă nu este o scuză. Facem parte dintre cei care pleacă acasă, aşa cum au facut şi vicecampioana mondială (n.r. Croaţia) şi campioana Europei (n.r. Portugalia)”, a mai declarat Deschamps, care este selecţionerul Franţei de 9 ani.

Reclamă

Didier Deschamps, criticat pentru alegerile tactice de la Euro 2020

Didier Deschamps a fost criticat dur de Willy Sagnol. Antrenorul în vârstă de 44 de ani, fost jucător la Bayern şi în naţionala Franţei, este citat de L’Equipe.

„A fost al patrulea meci al nostru în competiţie, al şaselea dacă punem şi cele două amicale, şi în şase meciuri am încercat patru sisteme. I-am simţit pe jucători complet pierduţi”, a declarat Sagnol, care se referă în special la prima repriză de la Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe
Fotbal extern • 10 oct., 9:12
Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe: „Nu trece printr-o perioadă bună!” Mesaj cu subînţeles pentru PSG
Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei
Preliminarii EURO 2024 • 23 mart., 19:29
Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei: „A fost dezamăgit, e normal. Nu sunt superiorul lui!”
Kylian Mbappe va fi noul căpitan al Franţei
Fotbal extern • 21 mart., 8:36
Kylian Mbappe va fi noul căpitan al naţionalei Franţei. Decizia luată de Didier Deschamps
Didier Deschamps, în timpul unei conferințe de presă
Fotbal extern • 11 mart., 18:23
Didier Deschamps a vorbit despre comportamentul argentinienilor de la finala CM 2022: „Noțiunea de respect nu există la ei!”