Închide meniul

EURO 2020 | „Eu sunt vinovat”. Ce a spus Didier Deschamps despre demisia de la naţionala Franţei. „Nu meritam mai mult”

Mihai Ispas Publicat: 29 iunie 2021, 10:03 / Actualizat: 29 iunie 2021, 13:03

Reclamă
EURO 2020 | „Eu sunt vinovat. Ce a spus Didier Deschamps despre demisia de la naţionala Franţei. „Nu meritam mai mult

Didier Deschamps

Profimedia

Didier Deschamps nu are de gând să renunţe la postul de selecţioner al Franţei, în ciuda eliminării, încă din faza optimilor de finală, de la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Didier Deschamps despre demisia de la naţionala Franţei

Deschamps a fost întrebat dacă va fi prezent pe bancă în următoarele meciuri din preliminariile CM 2022. „Da, aşa este prevăzut!”, a răspuns el pentru postul beIN Sports. „Eu sunt vinovat când ceva nu merge bine”, a mai spus Deschamps.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a subliniat că de la turneul final au fost eliminate şi vicecampioana mondială şi campioana Europei. El a lăudat revenirea Franţei, de la 0-1 la 3-1, dar a criticat evoluţia din ultimele zece minute, în care Elveţia a dus meciul în prelungiri.

”Am reuşit să ne revenim contra unei echipe frumoase a Elveţiei, până în ultimele zece minute… Echipa Franţei este obişnuită să fie una solida, însă astăzi a fost fragilă. Dacă există un regret, acela este că nu am gestionat avantajul celor două goluri. Loviturile de departajare rămân lovituri de departajare. Ne doare, dar trebuie să acceptăm. E multă tristeţe în lot.

(…) Dacă ne oprim aici înseamnă că nu meritam mai mult. Există lucruri incontrolabile, însă nu este o scuză. Facem parte dintre cei care pleacă acasă, aşa cum au facut şi vicecampioana mondială (n.r. Croaţia) şi campioana Europei (n.r. Portugalia)”, a mai declarat Deschamps, care este selecţionerul Franţei de 9 ani.

Reclamă
Reclamă

Didier Deschamps, criticat pentru alegerile tactice de la Euro 2020

Didier Deschamps a fost criticat dur de Willy Sagnol. Antrenorul în vârstă de 44 de ani, fost jucător la Bayern şi în naţionala Franţei, este citat de L’Equipe.

„A fost al patrulea meci al nostru în competiţie, al şaselea dacă punem şi cele două amicale, şi în şase meciuri am încercat patru sisteme. I-am simţit pe jucători complet pierduţi”, a declarat Sagnol, care se referă în special la prima repriză de la Bucureşti.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și