Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | „It’s coming to Rome!” Leonardo Bonucci le-a făcut în necaz englezilor! Fanii au declanşat sărbătoarea în Italia

Reclamă

Publicat: 12 iulie 2021, 1:31

EURO 2020 | „Its coming to Rome! Leonardo Bonucci le-a făcut în necaz englezilor! Fanii au declanşat sărbătoarea în Italia

Italia, campioana Euro 2020

Profimedia

„It’s coming to Rome!”, a fost ironia fanilor Italiei, după ce au învins Anglia în finala Euro 2020. Asta a urlat şi Leonardo Bonucci la finalul partidei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EURO 2020 | „It’s coming to Rome!”, scandarea favorită în Italia

„It’s coming to home”, se lăudaseră britanicii, care aşteaptă un titlu major de la CM 1966.

Pe străzile marilor oraşe, a fost sărbătoare în Italia!

Reclamă

 

Presa din Italia şi-a salutat eroii! „Suntem campionii Europei”, a scris Corriere della Sera. „O Italie ce te înnebuneşte. Suntem campioni europeni”, a scris şi Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii Italiei, în frunte cu Donnarumma, au fost ridicaţi în slăvi şi de presa internaţională. „Italia cucereşte Europa cu Donnnarumma”, a notat cotidianul Marca, după ce portarul italian a apărat două lovituri de departajare. „Donnarumma duce Italia în văzduh”, a scris şi As. „Italia a distrus visul Angliei”, a notat The Guardian, care susţine că tânăra echipă engleză merită lăudată, chiar dacă mai are de aşteptat.

Pentru BBC, „loviturile de departajare au distrus speranţa englezilor de a-şi vedea trofeul acasă”. „La Felicita” este titlul de pe prima pagină a site-ului L’Equipe, informează news.ro.

Italia, noua campioană a Europei

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru englezi a marcat Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.

Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile). La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho. Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și