Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Momente emoţionante în cantonamentul Italiei. Cum s-a despărţit Spinazzola de colegi. „Ne-ai făcut să trăim 20 de zile minunate!”

Mihai Ispas Publicat: 3 iulie 2021, 18:12

EURO 2020 | Momente emoţionante în cantonamentul Italiei. Cum s-a despărţit Spinazzola de colegi. „Ne-ai făcut să trăim 20 de zile minunate!

Leonardo Spinazzola s-a accidentat în Belgia - Italia 1-2, de la Euro 2020

Profimedia

  • Spinazzola, accidentare gravă în Belgia – Italia
  • El a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile

Leonardo Spinazzola a părăsit cantonamentul Italiei. A fost îmbrăţişat pe rând de fiecare membru al lotului. Mancini a fost ultimul care l-a încurajat pe fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo Spinazzola a părăsit cantonamentul Italiei

„Vă mulţumesc!”, a spus Spinazzola, care a fost aplaudat de toată lumea. Momentele emoţionante au fost postate pe contul de Twitter al „Squadrei Azzurra”. „Să te întorci curând, Leo”, a fost mesajul pentru Spinazzola.

Reclamă

Ataşamentul colegilor faţă de Spinazzola s-a văzut şi în avionul care i-a adus pe italieni acasă de la Munchen.

Reclamă

Spinazzola, susţinut de soţie: „Ne-ai făcut să trăim 20 de zile minunate!”

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani, a primit un mesaj de susţinere din partea soţiei.

„Nimeni nu știe cât de mult ai visat să ajungi la acest Euro. De astăzi, trenul tău se oprește aici. Faimosul tău tren s-a oprit. Ne-ai făcut să trăim 20 de zile minunate, de neuitat. Acum te așteaptă o altă bătălie, prin care ai mai trecut. Ești puternic, vei trece peste această perioadă cu inima și cu zâmbetul pe față. Zâmbetul tău magnific, care în ciuda greutăților vieții nu-l pierzi niciodată. Nimic și nimeni nu-ți va lua zâmbetul de pe față”, a scris Miriam Sette, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Miriam Sette (@miri_sette)

Leondardo Spinazzola, accidentat în Belgia – Italia 1-2

Leonardo Spinazzola a ieșit accidentat în minutul 79 al confruntării cu Belgia din sferturile Euro 2020. Fundașul lui AS Roma a încercat să-l depășească în viteză pe Thomas Meunier, dar s-a oprit brusc din alergare și ulterior nu a mai putut să pășească.

Medicii l-au scos pe targă, iar Spinazzola a izbucnit în lacrimi. Apărătorul de 28 de ani a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Italiei la Euro 2020. În meciul cu Belgia, a scos mingea din faţa porţii goale!

18 selecții are Spinazzola la naționala Italiei. El a debutat în 2017, într-un amical cu Olanda. Potrivit presei din Italia, Mourinho ar putea aştepta chiar şi un an ca să se poată baza pe Spinazzola la AS Roma. Accidentarea sa este considerată una dintre cele mai grave pentru un jucător de fotbal.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Cătălin Tecuceanu, românul care a bătut recordul Italiei vechi de 31 de ani, la 800 m
Alte sporturi • 24 feb., 16:01
Cătălin Tecuceanu, românul care a bătut recordul Italiei vechi de 31 de ani, la 800 m, la World Athletics Indoor Tour Madrid 2024
Novak Djokovic, la pământ după ce a ratat calificarea în finala Cupei Davis
Tenis • 25 nov., 23:25
Novak Djokovic, la pământ după ce a ratat calificarea în finala Cupei Davis: „O tragedie! Îmi asum responsabilitatea!”
Serbia, învinsă de Italia în semifinalele Cupei Davis
Tenis • 25 nov., 21:57
Serbia, învinsă de Italia în semifinalele Cupei Davis! Novak Djokovic a avut 3 mingi de meci pentru a-şi duce echipa în finală!
Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina - Italia 0-0, meciul care a dus "Squadra Azzurra" la EURO
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 17:25
Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina – Italia 0-0, meciul care a dus „Squadra Azzurra” la EURO! Ce a spus despre arbitraj