Închide meniul

Ali Daei, prima reacție după ce Cristiano Ronaldo i-a egalat recordul istoric. Starul portughez, de neoprit la Euro 2020

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2021, 12:57

Ali Daei, prima reacție după ce Cristiano Ronaldo i-a egalat recordul istoric. Starul portughez, de neoprit la Euro 2020

Profimedia

Ali Daei, prima reacție după ce Ronaldo i-a egalat recordul

Cristiano Ronaldo a ajuns la 109 goluri la echipa naţională, după „dubla” de senzație din Portugalia – Franța 2-2. Niciun alt jucător nu a reuşit să înscrie de mai multe ori pentru reprezentativa ţării sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ali Daei, prima reacție după ce Cristiano Ronaldo i-a depășit recordul istoric

Ali Daei stabilise recordul după ce a rupt plasele pentru naționala Iranului în perioada 1993-2006. Borna iranianului părea de neatins până la apariția lui Cristiano Ronaldo în prim-planul fotbalului mondial.

„Felicitări lui Cristiano Ronaldo, cel care este la un gol distanță de a depăși recordul. Sunt onorat că această bornă de neuitat îi va aparține lui Ronaldo, un mare campion și un mare om căruia îi pasă și inspiră atâția oameni în toată lumea. Haide!„, a scris Ali Daei, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ali Daei (@alidaei)

Cu cele două goluri marcate în super-meciul cu Franţa, Ronaldo a ajuns la cinci reuşite la EURO 2020 şi este golgheterul turneului final. Mai punctase cu Ungaria („dublă” în victoria cu 3-0) şi în cea cu Germania (2-4).

Reclamă

Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria EURO

Cristiano Ronaldo a ajuns la 12 goluri înscrise la Euro, devenind golgheterul all-time al competiției.

Până acum, doar legendarul Michel Platini avea mai multe goluri la un Euro (9). Noul record îi aparține oficial lui Cristiano Ronaldo.

De asemenea, Cristiano Ronaldo este singurul jucător din istoria fotbalului care a jucat la cinci turnee ale campionatului european. Starul lusitan debuta la EURO în 2004, iar de atunci nu a ratat nicio ediție.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, Ronaldo a marcat la fiecare EURO în care a participat, record absolut.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și