Închide meniul

Anglia – Danemarca 2-1 | Reacţii dure după ce Kane a marcat dintr-un penalty controversat: „Ăsta e penalty? Nu glumiţi, vă rog!” Wenger: „Nu e! Nu înţeleg de ce nu i-au spus arbitrului”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2021, 1:01

Anglia – Danemarca 2-1 | Reacţii dure după ce Kane a marcat dintr-un penalty controversat: „Ăsta e penalty? Nu glumiţi, vă rog! Wenger: „Nu e! Nu înţeleg de ce nu i-au spus arbitrului

Anglia s-a calificat în finală. după un penalty controversat

Profimedia

Acordarea penalty-ului care a decis calificarea Angliei în finala EURO 2020 a stârnit un val de furie pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Critici dure după ce Anglia a primit penalty

Celebrul jurnalist italian a fost tranşant pe reţelele de socializare: „Niciodată penalty„. Arsene Wenger a reacţionat şi el dur după decizia arbitrului Danny Makkelie.

Nu e penalty. Nu înțeleg de ce persoanele din camera VAR nu i-au cerut arbitrului să se uite la fază„, a spus fostul antrenor al lui Arsenal la beIN Sports.

Jeff Stelling, prezentatorul emisiunii Saturday Soccer, a avut şi el o reacţie fermă. „Vreau ca Anglia să câștige, dar acest penalty e o mare glumă chiar și prin ochii unui mare patriot„, a scris şi acesta pe reţelele de socializare.

Reclamă

Lukasz Gikiewicz, fost atacant la FCSB, reacţie dură după ce Anglia a primit penalty

În acest val de critici la adresa arbitrajului din Anglia – Danemarca a intrat şi Lukasz Gikiewicz, fostul atacant al celor de la FCSB. „Ăsta e penalty? Nu glumiți, vă rog„, a fost reacţia acestuia.

Anglia – Danemarca 2-1 (prel.) | Harry Kane a adus calificarea în finala aşteptată 55 de ani

Anglia – Danemarca 2-1 a fost a doua semifinală de la Euro 2020. Englezii au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune contra nordicilor.

Reclamă 4 / 0/3

Anglia şi Danemarca au fost egale după 90 de minute. Nordicii au marcat primii, prin Damsgaard, din lovitură liberă, în minutul 30. Simon Kjaer şi-a dat autogol după doar 9 minute. În prelungiri, Harry Kane a adus victoria, din penalty, în minutul 104. Anglia va juca în ultimul act al unui turneu final după 55 de ani.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
Vezi toate știrile
Citește și