Închide meniul

Anglia – Italia | Gest uriaş făcut de jucătorii lui Southgate. Ce se întâmplă cu 9.5 milioane de lire sterline

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 13:53

Anglia – Italia | Gest uriaş făcut de jucătorii lui Southgate. Ce se întâmplă cu 9.5 milioane de lire sterline

Harry Kane este căpitanul naționalei Angliei

Profimediaimages

“Este un gest remarcabil al jucătorilor care au făcut donaţii imense către NHS în vârful pandemiei, anul trecut”, scrie jurnalul englez, adăugând că Jordan Henderson, căpitanul echipei Liverpool, şi Harry Maguire, de la Manchester United, au susţinut campaniile fundaţiilor NHS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia – Italia | Jucătorii Angliei vor să doneze prima de 9.5 milioane de euro

Federaţia engleză va primi aproximativ 24 de milioane de lire sterline dacă naţionala va câştiga trofeul Euro. Din această sumă, aproximativ 40 la sută va ajunge la cei 26 de jucători, iar ei au discutat deja despre donarea banilor.

Naţionala Angliei va întâlni în finala Euro-2020 selecţionata Italiei, duminică, de la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra.

Anglia – Italia | Scandal înaintea finalei

Un nou scandal a pornit cu doar câteva zile înainte de finala Italia – Anglia. După ce în semifinale „Squadra Azzurra” a primit doar 125 de bilete pentru meciul cu Spania, guvernul britanic a decis câţi fani italieni vor fi la marea finală de duminică.

Capacitatea Stadionul Wembley nu va fi crescută la nivelul maxim, de 90.000 de locuri, la finala EURO 2020, a decis guvernul britanic, potrivit mirror.co.uk.

Reclamă

În total, 66.000 de spectatori vor putea asista la ultimul act al turneului final al Campionatului European, programat, duminică, de la ora 22.00, între Anglia şi Italia. Oaspeţii vor primi 8.000 de bilete la finală, dar majoritatea va fi pentru italienii rezidenţi în Marea Britanie. Deşi nu este încă sigur, o mie de italieni ar putea ajunge din ţara lor la Londra, într-o călătorie de o zi, cu scopul precis doar de a asista la meci.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și