Închide meniul

Anglia – Italia | Giorgio Chiellini şochează înainte de marea finală: „Am crezut că Mancini e nebun”. Ce spune de super-duelul cu maşinăria Harry Kane

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 9:07

Reclamă
Anglia – Italia | Giorgio Chiellini şochează înainte de marea finală: „Am crezut că Mancini e nebun. Ce spune de super-duelul cu maşinăria Harry Kane

Anglia - Italia | Giorgio Chiellini şochează înainte de marea finală

Profimediaimages

„La început, am crezut că e nebun când ne-a zis să ţinem capul sus pentru că putem câştiga Euro. Dar, între timp, el a reuşit să formeze o echipă care să ajungă în finală. Acum, ne vom afla în faţa visului pe care l-am avut în ultimii trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot ce ne-a oferit antrenorul a devenit realitate. Jucăm pentru Italia şi sperăm să avem încă o seară fantastică împreună”, a spus căpitanul Italiei, citat de uefa.com.

Anglia – Italia | Giorgio Chiellini: Va fi foarte dificil împotriva lui Kane

Harry Kane a marcat patru goluri la această ediţie de Euro şi este la o singură lungime de colegul lui Chiellini de la Juventus, Cristiano Ronaldo.

„Va fi foarte dificil împotriva lui Kane. Este un jucător complet, poate ajuta foarte mult colegii, e bun în jocul aerian, poate lovi de la distanţă. Au calitate, dar şi noi avem în toate compartimentele.

Să câştigi la 37 de ani este la fel cu o victorie la 21 de ani. Poate te bucuri mai mult la 37 de ani, pentru că ştii cât ai muncit în carieră”, a adăugat fundaşul lui Juventus, care va împlini în august 37 de ani.

Reclamă

Anglia – Italia | Harry Kane a scris istorie pentru Anglia

Harry Kane a marcat golul cu care Anglia s-a calificat după 55 de ani într-o finală de Euro sau de CM, în Anglia – Danemarca 2-1. Kane a transformat un penalty în minutul 104 şi a stabilit scorul final. Atacantul lui Tottenham a ajuns la 4 reuşite la Euro 2020.

În total, Kane are 10 goluri pentru Anglia la turneele finale şi a egalat recordul deţinut de Gary Lineker. A zecea reuşită a venit în urma unui penalty îndelung contestat de danezi. Sterling a căzut uşor în careu după ce s-a atins de genunchiul unui adversar. Arbitrii nu au schimbat decizia după reluările VAR.

Olandezul Bjorn Kuipers va arbitra finala Campionatului European de fotbal, programată duminică, la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra, meci în care se vor întâlni naţionalele Italiei şi Angliei. Kuipers va fi primul olandez care arbitrează o finală de Euro. Pentru el va fi a şaptea finală de competiţie UEFA în care este la centru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și