Închide meniul

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter Milano. „Suntem optimişti cu privire la starea sa”

Mihai Ispas Publicat: 13 iunie 2021, 10:23

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter Milano. „Suntem optimişti cu privire la starea sa

Profimedia

Christian Erikssen, mesaj pentru colegii de la Inter Milano

  • Erikssen, mesaj pentru colegii de la Inter
  • Le-a scris de pe patul de spital

Update: „Sunt bine”, a fost mesajul transmis de Christian Eriksen, la 23:00, ora Italiei, pe grupul de WhatsApp unde conversează cu colegii lui de la Inter Milano, transmite jurnalistul Tancredi Palmeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Reclamă

Mijlocaşul danez ofensiv Christian Eriksen le-a transmis un mesaj de pe patul de spital coechipierilor de la Inter Milano. El a folosit grupul de WhatsApp al echipei.

Christian Erikssen, mesaj pentru colegii de la Inter Milano

Anunţul a fost făcut de directorul sportiv al grupării italeiene, Giuseppe Marotta.

Reclamă

„Christian Eriksen tocmai a trimis un mesaj grupului WhatsApp al lui Inter acum câteva minute. Suntem optimişti cu privire la starea sa, staff-ul danez ne-a spus că situaţia este sub control”, a declarat Marotta pentru Rai Sport, citată de L’Equipe.

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al gazdelor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen. Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine.

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali a făcut anunţul! Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man
AntenaPLAY • 21 feb., 13:51
Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man! Victor Becali a făcut anunţul
Diego Simeone, după Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 9:40
Diego Simeone, după Inter – Atletico Madrid 1-0: „Sunt optimist. Sper să jucăm cum ne cere competiţia”
Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter - Atletico 1-0 şi a atras toate privirile
Liga Campionilor • 21 feb., 8:34
FOTO
Kanye West a stat cu cagula pe cap la Inter – Atletico 1-0 şi a atras toate privirile! Imagine virală în Liga Campionilor
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 8:24
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate”
Dennis Man poate prinde transferul carierei la Inter Milano! Anunţul incredibil făcut în presa din Italia
AntenaPLAY • 19 feb., 18:13
Dennis Man poate prinde transferul carierei la Inter Milano! Anunţul incredibil făcut în presa din Italia