Închide meniul

Drama lui Christian Eriksen a lăsat urme adânci! Daley Blind a izbucnit în lacrimi: „M-a şocat nu doar pentru că îmi este prieten, ci şi pentru ce am păţit eu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 8:31

Drama lui Christian Eriksen a lăsat urme adânci! Daley Blind a izbucnit în lacrimi: „M-a şocat nu doar pentru că îmi este prieten, ci şi pentru ce am păţit eu!

Profimedia

Daley Blind

Drama lui Christian Eriksen a lăsat urme adânci. Daley Blind a fost şocat după ce bunul său prieten a fost la un pas de tragedie. Fundaşul olandez a trecut printr-o situaţie asemănătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama lui Christian Eriksen a lăsat urme adânci! Daley Blind a izbucnit în lacrimi

Anul trecut, fundaşul lui Ajax a căzut pe teren în timpul unui amical cu Hertha Berlin. Acesta nu s-a mai putut ține pe picioare, iar colegii săi au cerut imediat intervenția medicilor echipei. În 2019, olandezul a fost diagnosticat cu miocardită, afecţiune a inimii care constă în inflamarea muşchiului cardiac.

„Ce i s-a întâmplat lui Eriksen m-a şocat. Nu doar pentru că el este un bun prieten, ci şi pentru ce am păţit. M-am gândit să nu joc azi. A trebuit să iau o decizie foarte importantă”, a spus Daley Blind după Olanda – Ucraina 3-2, citat de Marca.

Citește și:

Christian Eriksen, aproape de tragedie

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Jucătorii și cei din staff au izbucnit în plâns, în timp ce fanii se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren. Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

Reclamă

Eriksen a fost transportat la spital conștient. Inițial suspendat, meciul a fost reluat odată ce mijlocaşul a fost stablizat la spital. Acesta le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.

“Era dus. I-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Cât de aproape eram noi? Nu ştiu, l-am adus înapoi, a fost destul de rapid. Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spune de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care el este încă în spital, ca să se descopere ce s-a întâmplat. El este treaz acum şi răspunde la întrebări relevant şi clar. Inima bate din nou”, a spus Morten Boesen, medicul naţionalei Danemarcei.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și