Închide meniul

Emoţii în cantonamentul Danemarcei! Christian Eriksen şi-a vizitat coechipierii: „A fost fantastic să-l vedem! Era exact ceea ce aveam nevoie!”

Dragoș Vasile Publicat: 19 iunie 2021, 16:49

Emoţii în cantonamentul Danemarcei! Christian Eriksen şi-a vizitat coechipierii: „A fost fantastic să-l vedem! Era exact ceea ce aveam nevoie!

Christian Eriksen a semnat cu Brentford

Profimedia

  • Christian Eriksen şi-a vizitat coechipierii
  • Internaţionalii danezi, emoţionaţi

Jucătorii naţionalei Danemarcei au fost foarte încântaţi şi emoţionaţi de vizita colegului lor, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost fantastic să-l vedem, cu ochii noştri şi nu printr-un ecran. A fost minunat să putem vorbi cu el şi să-l îmbrăţişăm, să vedem că el şi familia lui sunt bine, în ciuda circumstanţelor”, a declarat, sâmbătă, mijlocaşul Andreas Skov Olsen, potrivit agenţiei Belga.

Christian Eriksen le-a făcut o vizită surpriză colegilor săi de echipă, fiind însoţit de soţia sa, de copiii săi şi de mama sa.

Reclamă

„Am întrerupt antrenamentul. Era exact ceea ce aveam nevoie. A fost un sentiment de dragoste şi bucurie. A fost minunat să-l vedem cu familia. Acest lucru ne va oferi un mare impuls înaintea meciului cu Rusia”, a spus şi mijlocaşul defensiv Christian Norgaard.

Ultima în Grupa B, fără niciun punct după înfrângerile suferite în faţa Finlandei, scor 0-1, şi Belgiei, scor 1-2, Danemarca va trebui să învingă, luni, Rusia, în ultimul meci al grupei, pentru a spera să se califice în optimile de finală. Belgia a acumulat şase puncte şi este deja calificată în faza următoare, iar Finlanda şi Rusia au câte trei puncte.

Reclamă
Citește și:

Christian Eriksen a fost externat după operaţie

Christian Eriksen a fost operat la Copenhaga, după care a fost externat din spital. Danezul le-a transmis un mesaj colegilor, care au fost învinși de Belgia la Euro.

„Mulțumesc pentru numeroasele mesaje de susținere. A fost incredibil să văd și să simt aceste lucruri. Operația a decurs bine și mă simt bine, date fiind condițiile. A fost o adevărată plăcere să-i văd pe băieți după fantasticul meci de aseară. Nu mai e nevoie să o spun, o să-i susțin luni, în meciul cu Rusia„, a fost mesajul lui Christian Eriksen.

Medicii i-au montat un defibrilator lui Christian Eriksen, în timpul unei intervenții chirurgicale considerate de rutină, scrie Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai probabil, el suferă de o aritmie, mai scriu jurnaliștii italieni. Aceștia notează că Eriksen nu va mai putea juca în Serie A, dacă defibrilatorul va fi permanent.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Franţa e noua campioană europeană la handbal masculin, după o finală dramatică
Handbal • 28 ian., 20:18
Franţa – Danemarca 33 – 31. Franţa e noua campioană europeană la handbal masculin, după o finală dramatică
Norvegia s-a calificat dramatic în finala Campionatului Mondial
Handbal • 15 dec., 21:25
Norvegia s-a calificat dramatic în finala Campionatului Mondial! Victorie cu Danemarca, după un gol marcat în ultima secundă
Jucătaorele Danemarcei, după înfrângerea cu Japonia
Handbal • 7 dec., 23:28
Rezultat şocant în grupa României, la CM de handbal feminin! Japonia a produs marea surpriză şi a învins Danemarca
Oana Manea a antrenat la "baby-handbal"
Handbal • 7 dec., 15:54
Oana Manea a antrenat la „baby-handbal”. „Mă strigau `Doamna pisică`”
Jucătoarele României, după înfrângerea cu Danemarca
Handbal • 6 dec., 10:09
FRH a reacţionat, după eşecul categoric al României cu Danemarca! Principalele probleme identificate