Închide meniul
UPDATE

Christian Eriksen a fost externat! Anunțul făcut de Federația Daneză de Fotbal

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 19:35

Christian Eriksen a fost externat! Anunțul făcut de Federația Daneză de Fotbal

Profimedia

Christian Eriksen a fost operat

Update: Federația Daneză de Fotbal a anunțat că Eriksen a fost externat din spital. La doar șase zile de la teribilul eveniment petrecut  în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda, fotbalistul a fost externat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulțumesc pentru numeroasele mesaje de susținere. A fost incredibil să văd și să simt aceste lucruri. Operația a decurs bine și mă simt bine, date fiind condițiile. A fost o adevărată plăcere să-i văd pe băieți după fantasticul meci de aseară. Nu mai e nevoie să o spun, o să-i susțin luni, în meciul cu Rusia„, a fost mesajul lui Christian Eriksen.

Știrea inițială

Medicii i-au montat un defibrilator lui Christian Eriksen, în timpul unei intervenții chirurgicale considerate de rutină, scrie Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Christian Eriksen a fost operat

Fotbalistul danez va fi externat chiar astăzi, la șaze zile de la momentul în care s-a prăbușit pe teren, la Euro 2020, în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda.

Cel mai probabil, el suferă de o aritmie, mai scriu jurnaliștii italieni. Aceștia notează că Eriksen nu va mai putea juca în Serie A, dacă defibrilatorul va fi permanent.

Olandezul Daley Blind, prezent aseară pe teren la Olanda – Elveția, are montat același tip de defibrilator, dar regulile din Italia sunt mai puțin permisive. Eriksen va face alte investigații peste câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Eriksen, după Danemarca – Belgia 1-2

Înaintea operației, vedeta lui Inter le-a scris colegilor din echipa națională. “Ați fost minunați”, a transmis Eriksen pe WhatsApp.

El a putut urmări din spital, situat în apropierea stadionului, meciul Danemarca – Belgia 1-2, în care nordicii au condus la pauză.

Partida a fost întreruptă în minutul 10, cu trimitere la numărul cu care evoluează Eriksen. Fanii, jucătorii și arbitrii au aplaudat, în timp ce în tribune au fost afișate mesaje de susținere.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și