Închide meniul

Euro 2020 | Atmosferă copleșitoare la Ungaria – Portugalia! 67.000 de spectatori fac spectacol în tribune

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 19:25

Euro 2020 | Atmosferă copleșitoare la Ungaria – Portugalia! 67.000 de spectatori fac spectacol în tribune

Profimedia

Atmosferă incendiară la Ungaria - Portugalia

  • „Casa închisă” la Ungaria – Portugalia
  • 67.000 de fani sunt în tribune

Atmosferă copleșitoare la Ungaria – Portugalia. Cei 67.000 de suporteri din tribune reprezintă cel mai mare număr de spectatori care asistă la un meci din Europa post-pandemie. Fiecare meci de la Euro disputat la Budapesta se va juca cu „casa închisă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atmosferă copleșitoare la Ungaria – Portugalia

Fanii au început spectacolul încă dinainte de fluierul de start. Suporterii maghiari s-au dezlănțuit pe străzile din Budapesta.

Reclamă

Ultrașii au cântat și au aprins materiale pirotehnice. Stadionul ”Pușkaș Arena” din Budapesta este, deocamdată, singurul care găzduiește meciuri de la Euro și permite o asistență de 100%.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a scris istorie la Euro

Cristiano Ronaldo va scrie istorie la acest Campionat European. Va fi singurul jucător din istorie care a jucat la 5 turnee finale: EURO 2004, EURO 2008, EURO 2012 și EURO 2016.

Nu are niciun rost şi nu foloseşte la nimic să promiţi trofee, nici să faci pronosticuri. Ceea ce pot promite este că vom juca toate meciurile la victorie”, a transmis CR7.

Portugalia, campioana en-titre de la Euro, este văzută cu a 6-a șansă la cucerirea trofeului. Marea favorită este Franța, campioana mondială.

Reclamă 4 / 0/3

UEFA, gafă de proporţii înainte de Ungaria – Portugalia

UEFA a gafat înainte de duelul dintre Ungaria şi Portugalia. Forul european a „mutat” meciul în capitala României, după ce a confundat Bucureşti cu Budapesta. Fanii „au sărit ca arşi” în secţiunea de comentarii şi s-au luat de administratorii paginii.

Primul meci al zilei, Ungaria vs Portugalia, la București”, scrie pe contul oficial al EURO 2020.

Confruntarea dintre unguri şi portughezi va fi, de fapt, pe „Puskas Arena”. Stadionul are o capacitate de 67.215 locuri, iar meciul se va juca cu casa închisă.

Postarea a adunat sute de comentarii ironice din partea românilor şi a ungurilor, fiind ulterior ştearsă de site-ul UEFA.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras
WTA • 9 apr., 10:09
Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras: „Asta îmi doresc!”
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Extra • 22 feb., 14:07
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
România - Portugalia LIVE TEXT
Tenis de masă • 16 feb., 15:00
România – Portugalia 0-3 a fost în AntenaPLAY! „Tricolorii” au pierdut prima prima partidă de la Campionatele Mondiale pe echipe
Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024
Preliminarii EURO 2024 • 20 nov., 10:56
Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024