Închide meniul

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, aşteptat la Bucureşti în optimile de finală: „Nu mai trebuie să îmi iau bilet! Mă duc direct la hotel!”

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2021, 8:26

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, aşteptat la Bucureşti în optimile de finală: „Nu mai trebuie să îmi iau bilet! Mă duc direct la hotel!

Profimedia

Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă de senzaţie

  • Marius Niculae îl aşteaptă pe Ronaldo la Bucureşti
  • Cei doi au fost colegi la Sporting

 

Marius Niculae, fost coleg cu Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, îl aşteaptă pe starul portughez la Bucureşti. Portugalia ar putea juca în optimi pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae este cel mai mare fan al Portugaliei la EURO 2020. „Săgeată” abia aşteaptă să îl vadă pe prietenul Ronaldo în carne şi oase. Cei doi au făcut echipă la Sporting în perioada în care echipa era antrenată de Ladislau Boloni.

Marius Niculae îl aşteaptă pe Ronaldo la Bucureşti

Eu sper să se califice de e primul loc şi să vină la meciul de la Bucureşti. Aşa că nu mai trebuie să îmi iau bilet, mă duc direct la hotel„, a spus Marius Niculae. Portugalia este lider în „grupa morţii” de la EURO, după prima etapă.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a debutat în forţă la Campionatul European. A marcat o dublă de senzaţie în Ungaria – Portugalia 0-3. Cristiano Ronaldo a doborât noi recorduri după „dubla” de senzaţie cu Ungaria. A devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Europene şi mai are doar 3 goluri până să devină cel mai mare marcator al echipelor naţionale.

Marius Niculae regretă că România nu s-a calificat la EURO 2020

Marius Niculae regretă faptul că naţionala României nu a reuşit să se califice la EURO 2020. Speră ca România să dea lovitura la Jocurile Olimpice şi să obţină o medalie.

Reclamă

Ne-am fi dorit cu toţii ca echipa natională să o vedem la un turneu final, mai ales că eram şi noi printre organizatori. Este o competiţie care nu e în data de FIFA şi UEFA, dar totuşi Olimpiada e olimpiadă. Nu ne-am mai calificat de foarte mult timp, nici nu mai ştiu de când, cred că nici nu existam„, a mai spus Niculae.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei