Închide meniul

EURO 2020 | Croaţia – Spania 3-5. „Furia Roja” şi-a arătat colţii! Naţionala lui Luis Enrique, o adevărată maşinărie de goluri. Recordul incredibil stabilit de iberici

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2021, 21:33

EURO 2020 | Croaţia – Spania 3-5. „Furia Roja şi-a arătat colţii! Naţionala lui Luis Enrique, o adevărată maşinărie de goluri. Recordul incredibil stabilit de iberici

Profimedia

Spania bucurie

Cu Spania nu-i de joacă la EURO 2020. Ibericii au „tremurat” după primele două meciuri din faza grupelor, însă şi-au arătat colţii când miza a fost uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania şi-a arătat colţii! „Furia Roja”, record incredibil

Naţionala lui Luis Enriqe a făcut spectacol în ultimele două meciuri de la Campionatul European. Spaniolii au marcat de cinci ori în poarta Slovaciei, reuşind să obţină biletele pentru optimile de finală.

În fazele eliminatorii, ibericii au întâlnit Croaţia, echipă care le-a dat mari bătăi de cap. La finalul celor 90 de minute, tabela arăta scorul de 3-3. În prelungiri, spaniolii au avut o tresărire de orgoliu şi au marcat de două ori.

Pablo Sarabia, Cesar Azpilicueta, Ferran Torres, Alvaro Morata şi Mikel Oyarzabal au punctat pentru „Furia Roja”, care a stabilit un record incredibil. A devenit prima naţională din istoria EURO care marchează cinci goluri în două partide consecutive!

Reclamă

În urma succesului cu Croaţia, scor 5-3, naţionala lui Luis Enrique s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European după o pauză de 9 ani. Ibericii au cucerit trofeul în 1964, 2008 şi 2012.

EURO 2020 | Danemarca nu are frică de nimeni! Nordicii au scris şi ei istorie la turneul final

După succesul cu Ţara Galilor, scor 4-0, Danemarca a scris istorie. Danezii au devenit prima naţională care înscrie 4 goluri în meciuri consecutive. În ultima rundă a grupelor, nordicii au câştigat cu 4-1 meciul cu Rusia. De asemenea, aceasta este cea mai mare victorie a lor la Campionatul European din 1984 încoace.

Reclamă 4 / 0/3

Kasper Dolberg a reuşit dubla în minutele 27 şi 48. Nordicii s-au dezlănţuit pe final. Joakim Maehle, în minutul 88, şi Braithwaite, în minutul 90+6, au stabilit scorul final. Danemarca va juca în sferturi pe 3 iulie, la Baku. O va înfrunta pe Cehia.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și