Închide meniul

EURO 2020 | Danemarca nu are frică de nimeni! Kasper Hjulmand: „Sunt luptători adevăraţi!” Ce recorduri au stabilit danezii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 23:30 / Actualizat: 27 iunie 2021, 3:20

EURO 2020 | Danemarca nu are frică de nimeni! Kasper Hjulmand: „Sunt luptători adevăraţi! Ce recorduri au stabilit danezii

Profimedia

Danemarca bucurie

Kasper Hjulmand a declarat după calificarea în sferturile de finală ale EURO 2020, că jucătorii săi sunt “luptători adevăraţi” şi, indiferent de adversar, dau totul pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danemarca n-are frică de nimeni! Prima reacţie a lui Kasper Hjulmand după succesul categoric cu Ţara Galilor

“Este greu de crezut că aceasta este realitatea. Îi admir pe băieţi şi faptul că putem lupta în continuare. Indiferent cu cine joacă, cu toţii o fac foarte bine. Băieţii sunt luptători adevăraţi”, a spus tehnicianul, citat de news.ro.

După succesul cu Ţara Galilor, Danemarca a scris istorie. Danezii au devenit prima naţională care înscrie 4 goluri în meciuri consecutive. În ultima rundă a grupelor, nordicii au câştigat cu 4-1 meciul cu Rusia.

De asemenea, aceasta este cea mai mare victorie a lor la Campionatul European din 1984 încoace.

Reclamă

Euro 2020 | Ţara Galilor – Danemarca 0-4. Prima echipă calificată în sferturi. Nordicii au făcut show la Amsterdam

Danemarca este prima echipa calificată în sferturile de finală de la Euro 2020. Nordicii au făcut show contra Ţării Galilor şi l-au trimis pe Bale acasă.

Danemarca a învins-o cu 4-0 pe Ţara Galilor în optimimile de finală de la Euro 2020. Kasper Dolberg a reuşit dubla în minutele 27 şi 48.

Nordicii s-au dezlănţuit pe final. Joakim Maehle, în minutul 88, şi Braithwaite, în minutul 90+6, au stabilit scorul final.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Haţegan a fost arbitrul de rezervă. Danemarca va juca în sferturi pe 3 iulie, la Baku. O va înfrunta pe învingătoarea dintre Olanda şi Cehia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și