Închide meniul
EXCLUSIV

EURO 2020 | „E deranj mare! Au fost peste 50 de litri pe metru pătrat!” Dumitru Dragomir, reacţie categorică după potopul de pe Arena Naţională: „Nu ne facem deloc de râs!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2021, 18:32 / Actualizat: 16 martie 2023, 0:55

EURO 2020 | „E deranj mare! Au fost peste 50 de litri pe metru pătrat! Dumitru Dragomir, reacţie categorică după potopul de pe Arena Naţională: „Nu ne facem deloc de râs!

Twitter Federaţia de Fotbal din Austria

Imagini incredibile pe Arena Naţională

EURO 2020 | Dumitru Dragomir, reacție categorică după potopul de pe Arena Naţională.  Austria şi-a anulat antrenamentul oficial, după ce potopul din Bucureşti a inundat cel mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Efectele naturii nu le poate nimeni să le stăpânească. Ce s-a întâmplat în România în ultimele zile e deranj mare. Nu are nimeni ce să facă, nu există pe nicăieri în lume o canalizare care să poată să suporte aşa ceva. E ca şi cum ar veni un mare râu peste tine. Nu ne facem deloc de râs din cauza asta cu toate că terenul e nou făcut.

EURO 2020 | Dumitru Dragomir, reacție categorică după potopul de pe Arena Naţională

Ar trebui într-o jumătate de oră să dispară. Cu ploile astea nenorocite nu te poţi pune. Au fost peste 50 de litri pe metrul pătrat într-o jumătate de oră. Bine că am terminat blocul ăla pe care l-am făcut. Dacă mă prindea cu el în construcţie, om mă făcea„, a spus Dumitru Dragomir pentru Antena Sport.

Imagini apocaliptice pe Arena Naţională! Stadionul a fost inundat de potopul din Bucureşti

Austria trebuia să se pregătească pentru confruntarea cu Macedonia de Nord, însă ploaia torenţială din Capitală le-a anulat planurile vedetelor lui Franco Foda. Austriecii au anulat antrenamentul, după ce Naţional Arena a fost inundată.

Recomandări
  • Arena Naţională a fost inundată
  • Reacţia lui Dumitru Dragomir

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și