Închide meniul

EURO 2020 | Eliminarea i-a fost fatală! Frank de Boer, dat afară de la naţionala Olandei după umilinţa cu Cehia. Ce coşmar a trăit în ultimii ani antrenorul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 iunie 2021, 18:03

EURO 2020 | Eliminarea i-a fost fatală! Frank de Boer, dat afară de la naţionala Olandei după umilinţa cu Cehia. Ce coşmar a trăit în ultimii ani antrenorul

Profimedia

Olanda a fost eliminată de Cehia de la Euro 2020

Umilinţa cu Cehia a lăsat urme adânci. Primul care a „plătit” a fost Frank de Boer, care a fost demis astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frank de Boer, dat afară de la naţionala Olandei după umilinţa cu Cehia

Fostul mare internaţional olandez a fost numit pe 23 septembrie 2020 în locul lui Ronald Koeman, care a mers la Barcelona. Motivul principal pentru care acesta a fost contestat de olandezi a fost schimbarea sistemului de joc, din 4-3-3 în 5-3-2.

Ajax, Internazionale Milano, Crystal Palace și Atlanta United sunt echipele pe care le-a mai antrenat Frank de Boer. În Italia a fost dat afară după 3 luni, în Anglia a rezistat doar 10 săptămâni, iar în America a stat un an şi şapte luni.

Citește și:

EURO 2020 | Record negativ în Olanda – Cehia 0-2. „Portocala mecanică” s-a făcut de râs!

Olanda a fost eliminată de la Euro 2020, după ce a fost învinsă cu 2-0 de Cehia. Batavii nu au tras nici măcar un şut pe poartă!

Reclamă

Contra Cehiei, Olanda a avut una dintre cele mai slabe evoluţii din istoria participărilor la turneele finale. De la ediţia din 1980, când a început analizarea duelurilor de la Campionatele Mondiale şi Europene, batavii nu au avut niciodată un meci în care să nu tragă nici măcar un şut pe poartă.

Olandezii veneau după un parcurs excelent în grupe, cu trei victorii: 3-2 cu Ucraina, 2-0 cu Austria şi 3-0 cu Macedonia. Au însă o scuză. Eliminarea lui De Ligt, încă din minutul 55, după o fază controversată, în care a părut că acesta este împins înainte să comită henţ ca ultim apărător.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Eliminarea de la EURO 2020 i-a fost fatală lui Frank de Boer
  • Selecţionerul a fost dat afară după umilinţa cu Cehia

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și