Închide meniul

Euro 2020 | Jandarmii, discuţii cu fanii străini înainte de Austria – Macedonia de Nord! Poliţiştii români, austrieci şi macedoneni au participat şi ei. Ce le-au transmis suporterilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2021, 19:38

Euro 2020 | Jandarmii, discuţii cu fanii străini înainte de Austria – Macedonia de Nord! Poliţiştii români, austrieci şi macedoneni au participat şi ei. Ce le-au transmis suporterilor

Sursa: Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti Facebook

Jandarmii, discuţii cu fanii străini înainte de Austria – Macedonia de Nord. Suporterii au fost înștiinţaţi cu privire la regulile Euro 2020, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmii, discuţii cu fanii străini înainte de Austria – Macedonia de Nord! Poliţiştii români, austrieci şi macedoneni au participat şi ei

“Astăzi, am fost prezenţi în Centrul Istoric al Capitalei, în cadrul unei acţiuni preventive, pentru a informa suporterii străini care vor lua parte la primul eveniment sportiv din cadrul EURO 2020, ce se va disputa duminică, pe Arena Naţională, cu privire la principalele reguli ce trebuie respectate şi pentru a le oferi sfaturi utile pentru ca timpul petrecut în ţară noastră să fie unul plăcut şi în siguranţă”, a precizat Jandarmeria Capitalei.

De asemenea, jandarmii bucureşteni, alături de poliţişti din Capitală, au discutat şi cu administratorii teraselor, pentru a conştientiza importanţa respectării tuturor măsurilor stabilite pentru evenimentul sportiv. La acţiune au fost prezenţi şi poliţişti austrieci şi macedoneni.

Sursa: Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti Facebook

Partida Austria – Macedonia de Nord, contând pentru grupa C a Campionatului European de fotbal, se va disputa duminică, de la ora 19.00, pe Arena Naţională.

Reclamă

Euro 2020 | 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri la Arena Naţională pentru Macedonia de Nord – Austria

Jandarmeria Română a anunţat că pentru primul meci din cadrul Euro-2020 care se va disputa pe Arena Naţională, Austria – Macedonia de Nord, programat duminică, vor fi alocaţi aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri.

“Dispozitivul nostru va fi dimensionat în funcţie de fiecare eveniment în parte. Anticipez acum pentru primul eveniment, meciul din data de 13, vor fi alocaţi aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri care vor acţiona într-un sistem integrat. Dar fiecare eveniment va avea particularitatea sa şi vom dimensiona dispozitivul în funcţie de necesităţi”, a declarat Georgian Enache, repreznetant al Jandarmeriei Române, vineri, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și