Închide meniul

EURO 2020 | Koke a dat de pământ cu Van der Vaart! Spaniolul a venit cu replică devastatoare după ce olandezul a spus că jocul „Furiei Roja” este „oribil”

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 15:31

EURO 2020 | Koke a dat de pământ cu Van der Vaart! Spaniolul a venit cu replică devastatoare după ce olandezul a spus că jocul „Furiei Roja este „oribil

Profimedia

Koke

  • Koke a dat de pământ cu Van der Vaart
  • Replică devastatoare după ce olandezul a spus că jocul Spaniei este „oribil”

Rafael Van der Vaart, fost internațional olandez, este cel care a început războiul declaraţiilor cu spaniolii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Jocul Spaniei este oribil, oribil! Sper să ne întâlnim cu ei. Nu au nimic în această echipă, pur și simplu plimbă mingea dintr-o parte în alta a terenului. Nu au nici măcar un jucător care să dea o pasă decisivă”, a spus recent fostul mijlocaș de la Real Madrid.

Koke a dat de pământ cu Van der Vaart! Replică devastatoare după ce olandezul a spus că jocul „Furiei Roja” este „oribil”

Replica ibericilor nu s-a lăsat aşteptată. Koke a fost cel care i-a răspuns. „El vrea momentul său de glorie. Poate vom avea această frază în minte şi ne va motiva mai mult, mai ales dacă vom juca împotriva Olandei”, a declarat Koke la postul de radio Cadena Cope, citat de news.ro.

Reclamă

El a fost şi ironic la adresa lui Van der Vaart: „Îmi aduc aminte foarte bine de el. Apare perfect într-o fotografie la golul lui Iniesta de la Cupa Mondială din 2010”, a spus vedeta naţionalei Spaniei.

Citește și:

EURO 2020 | Spania – Polonia 1-1. Ibericii tremură pentru calificarea în optimile de finală

Spania – Polonia 1-1. Ibericii riscă să rateze calificarea în optimile de finală. În meciul de la Sevilla, polonezul Kozlowski a intrat în istorie. El a devenit cel mai tânăr jucător din istoria competiţiei.

Reclamă

Spania a remizat şi în al doilea meci de la Euro 2020. După 0-0 cu Suedia, a urmat 1-1 cu Polonia. Ambele partide au avut loc pe teren propriu, la Sevilla.

Au marcat vedetele celor două echipe: Alvaro Morata, în minutul 26, şi Robert Lewandowski, în minutul 54. Spania a irosit şi un penalty. Spania este pe locul 3 în grupă şi tremură pentru calificare. În ultima etapă, ibericii vor juca împotriva Slovaciei, iar Suedia, contra Poloniei.

Clasamentul grupei E

Reclamă 4 / 0/3

1. Suedia 4p (1-0)
2. Slovacia 3p (2-2)
3. Spania 2p (1-1)
4. Polonia 1p (2-3)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami Vezi toate știrile
Pe același subiect
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Fotbal • 27 mart., 18:20
FOTO
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Spania - Columbia 0-1
AntenaPLAY • 23 mart., 0:52
Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Fotbal extern • 11 mart., 16:49
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Fotbal • 2 mart., 15:53
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Croaţia - Spania 10 - 11 a fost în AntenaPLAY. Spania a devenit CAMPIOANĂ EUROPEANĂ după o finală epică
Alte sporturi • 16 ian., 22:10
Croaţia – Spania 10 – 11 a fost în AntenaPLAY. Spania a devenit CAMPIOANĂ EUROPEANĂ după o finală epică