Închide meniul

EURO 2020 | Spania – Polonia 1-1. Ibericii tremură pentru calificare. Au marcat Morata şi Lewandowski. Penalty ratat de Moreno. Kozlowski, cel mai tânăr în istoria competiţiei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iunie 2021, 23:52 / Actualizat: 20 iunie 2021, 2:18

EURO 2020 | Spania – Polonia 1-1. Ibericii tremură pentru calificare. Au marcat Morata şi Lewandowski. Penalty ratat de Moreno. Kozlowski, cel mai tânăr în istoria competiţiei

Profimedia

Spania

Spania a remizat şi în al doilea meci de la Euro 2020. După 0-0 cu Suedia, a urmat 1-1 cu Polonia. Ambele partide au avut loc pe teren propriu, la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această seară, au marcat vedetele celor două echipe: Alvaro Morata, în minutul 26, şi Robert Lewandowski, în minutul 54. Spania a irosit şi un penalty în meciul de la Sevilla.

Spania este pe locul 3 în grupă şi tremură pentru calificare. În ultima etapă, ibericii vor juca împotriva Slovaciei, iar Suedia, contra Poloniei.

Clasamentul grupei E

1. Suedia 4p (1-0)
2. Slovacia 3p (2-2)
3. Spania 2p (1-1)
4. Polonia 1p (2-3)

Reclamă

LIVE SCORE | Spania – Polonia 1-1

Min 90+5: Final de meci la Sevilla.

Min 83: Ocazie mare Spania! Morata a şutat din careul mic în capul lui Szczesny!

Reclamă 4 / 0/3

Min 56: Penalty ratat de Moreno! Mingea s-a dus în bară, a revenit la Morata, care a ratat cu poarta goală!

Min 55: Moder îl calcă cu talpa pe Morata. Se dictează penalty după consultarea VAR.

Min 54: GOOOL Lewandowski! Polonezul a reluat cu capul din centrul careului, de lângă Laporte.

Min 43: Bară Polonia! Swiderski a trimis în bara din dreapta lui Simon. Mingea a ajuns la Lewandowski, care a şutat în portar din poziţie ideală, de la 8 metri.

Reclamă

Min 26: GOOOL Spania! Morata a înscris primul gol al ibericilor la turneul final. Iniţial, arbitrul asistent de pe acea parte a ridicat fanionul. Reuşita a fost validată după analiza VAR. Morata a fost criticat dur de fani pentru evoluţia din meciul cu Suedia.

Min 18: Ocazie Spania! Mingea a trecut prin faţa porţii, dar niciun jucător nu a reuşit să şuteze.

Min. 6: Klich are prima ocazie a meciului! Polonezul a nimerit transversala.

Min. 1: A început meciul!

Update 21.55: Jordi Alba a fost amuzat şi amuzant înainte de startul meciului.

Update 21.49: Doi spanioli au şocat la rândul lor cu costumaţiile alese. Sunt 10 mii de spanioli şi 2 mii de polonezi pe stadionul „La Cartuja”.

Profimedia

Update 21.43: Trei dintre fanii Poloniei au oferit cea mai haioasă fază înaintea partidei de la Sevilla. Unul dintre ei încerca să lege un steag, ţinut de picioare de un prieten, sub privirile unei suportere, care a atras la rândul ei multe priviri.

Update 21.19: Avem echipele de start.

Spania (4-3-3): Simon – Llorente, Laporte, Torres, Alba – Koke, Rodri, Pedri – Moreno, Morata, Olmo

Polonia (3-4-2-1): Szczesny – Bereszynski, Glik, Bednarek – Jozwiak, Klich, Moder, Puchacz – Swiderski, Zielinski – Lewandowski

Ştirea iniţială

Spania – Polonia este meciul orgoliilor rănite de la Campionatul European. Ibericii au înregistrat o remiză albă în prima rundă, în timp ce polonezii au pierdut.

Meciul orgoliilor rănite se joacă la Sevilla

În debutul la EURO, „Furia Roja” n-a putut să spargă blocul defensiv al „vikingilor”. Spania – Suedia s-a încheiat 0-0. Ibericii, care se află pe locul 3 în Grupa E, speră să spargă gheaţa şi să obţină primul succes. De asemenea, vedetele Spaniei visează să repete parcursul încheiat cu câştigarea trofeului în 2008, cu Luis Aragones, şi în 2012, cu Vicente del Bosque.

De partea cealaltă, Polonia a înregistrat un eşec cu Slovacia, scor 1-2. Ovidiu Hațegan s-a aflat la centru la meciul în care Skriniar a adus victoria pentru slovaci cu un gol superb.

Confruntarea dintre Spania şi Polonia se joacă tot la „Estadio de La Cartuja” de la Sevilla. La finalul remizei cu Suedia, Luis Enrique şi-a ieşit din minţi din cauza gazonului.

„Lipsă de goluri? Este discursul normal. Am încercat să marcăm, dar nu am reuşit. Gazonul nu ne-a ajutat. Când îţi vezi cei mai buni jucători că nu pot controla mingea… Trebuie să fie mai bun, dar nu este o scuză. Am avut ocazii, nu am reuşit să marcăm.

Publicul a fost superb, ne-a ajutat. Ne aşteptăm să fie la fel şi în următoarele meciuri. E dificil cu un adversar precum Suedia. Va fi la fel şi cu Polonia, dar şi cu Slovacia”, a spus Luis Enrique, citat de Marca.

Echipele probabile:

Recomandări
  • Spania – Polonia 1-1
  • „Furia Roja” riscă să rateze calificarea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și