Închide meniul

Euro 2020 | Kylian Mbappe a vorbit deschis despre conflictul cu Olivier Giroud: „A zdruncinat concentrarea noastră!” Cum se simte superstarul lui PSG înainte de Franţa – Germania

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 21:21

Euro 2020 | Kylian Mbappe a vorbit deschis despre conflictul cu Olivier Giroud: „A zdruncinat concentrarea noastră! Cum se simte superstarul lui PSG înainte de Franţa – Germania

Profimedia

Kylian Mbappe şi Olivier Giroud

Kylian Mbappe a vorbit deschis despre conflictul cu Olivier Giroud. Superstarul lui PSG a dezvăluit ce l-a deranjat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a vorbit deschis despre conflictul cu Olivier Giroud! Ce l-a deranjat pe superstarul lui PSG

Mbappe susţine că a fost deranjat de atitudinea conaţionalului său. Deşi l-a felicitat pentru „dubla” din amicalul cu Bulgaria, Giroud nu i-a răspuns. Ba mai mult, l-a „înţepat” după meci.

”Nu m-a deranjat ce a spus, ci că a fost public. L-am felicitat pentru acel gol și el nu mi-a spus nimic. Ceea ce m-a deranjat a fost că am aflat din presă. Este adevărat că m-a afectat puțin, dar nu vom face o poveste din asta. Naționala Franței este mai importantă. Acest episod a zdruncinat puțin concentrarea noastră la Euro și la următorul meci împotriva Germaniei”, a declarat Kylian Mbappe, citat de Marca.

Mbappe şi Giroud
Profimedia
Citește și:

De unde a pornit scandalul dintre Kylian Mbappe şi Olivier Giroud

Ruptură în vestiarul Franţei! Între Kylian Mbappe şi Olivier Giroud a început un conflict după amicalul cu Bulgaria, scor 3-0.

După ce Giroud a reuşit o „dublă” pe final în victoria cu Bulgaria, atacantul lui Chelsea a fost întrebat de un jurnalist despre prestaţia sa discretă din restul meciului. Vârful a răbufnit: „Am fost discret pentru că eu cer mingea, iar ei nu vor să mi-o dea! Le-am cerut-o de mai multe ori colegilor. Eu am încercat să ofer soluţii în ofensivă”, a spus Giroud, citat de Marca.

Reclamă

Se pare că declaraţia atacantului se îndrepta spre Mbappe, susţine L’Equipe. Acesta le-a mulţumit lui Pavard şi Ben Yedder pentru assist-uri şi a trimis „săgeţi” în direcţia colegului său: „Cu două pase de gol de la Ben Yedder şi Pavard, am încheiat jocul foarte bine. Puteam să mai marcăm dacă eram mai eficienţi”, a mai spus Giroud.

Mbappe s-a simţit „atacat” şi i-a cerut explicaţii conaţionalului său. Vorbele atacantului nu l-au convins pe starul lui PSG, care a răbufnit şi i-a cerut lui Didier Deschamps să organizeze o conferinţă de presă pentru a oferi punctul său de vedere. Selecţionerul l-a calmat şi i-a spus să se concentreze pentru debutul la EURO, împotriva Germaniei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și