Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Kylian Mbappe şi Paul Pogba fac deja spectacol la Bucureşti. Execuţii superbe ale starurilor Franţei pe stadionul Arcul de Triumf! Preşedintele UEFA vine pe Arena Naţională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2021, 18:01

EURO 2020 | Kylian Mbappe şi Paul Pogba fac deja spectacol la Bucureşti. Execuţii superbe ale starurilor Franţei pe stadionul Arcul de Triumf! Preşedintele UEFA vine pe Arena Naţională

Profimediaimages

Kylian Mbappe şi Paul Pogba fac deja spectacol la Bucureşti

Mijlocaşul lui Manchester United a arătat că este în mare formă înaintea duelului cu Elveţia, din optimile EURO 2020, care se va disputa pe Arena Naţională. Pogba a reuşit o preluare fabuloasă, cu călcâiul, fără să vadă mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe şi Paul Pogba fac deja spectacol la Bucureşti

Clipul cu „magia” lui Pogba a devenit imediat viral. În primele trei ore a adunat aproape 300.000 de vizualizări pe pagina de Twitter.

Şi Kylian Mbappe pare a se simţi excelent în capitala României. A înscris un gol (min. 1:14) şi s-a bucurat la maximum în faţa tribunelor goale.

Reclamă

La meciul de cinci stele de pe Arena Naţională va fi prezent chiar şi preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin. Răzvan Burleanu a confirmat informaţia.

Vreau să vă confirm prezenţa preşedintelui Aleksander Ceferin mâine, la Bucureşti, care a răspuns favorabil invitaţiei noastre. Va asista bineînţeles la meciul din optimile de finală. Prezenţa sa la Bucureşti este pentru noi un mesaj de încredere şi un semn de recunoaştere în ceea ce priveşte buna organizare a EURO 2020 până acum la Bucureşti. Ne dă semne de încredere în ceea ce priveşte şi alte competiţii majore pe care le-am putea organiza în România în anii următori„, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, la o conferinţă de presă.

Bucureştiul nu este pe placul fanilor francezi

Suporterii Franței sunt nemulțumiți înaintea meciului pe care trupa lui Didier Deschamps îl va juca la București. Aceştia s-au plâns de prețul biletelor de avion, cât și de măsurile sanitare din București. Suporterii naționalei „Cocoșului Galic” sunt foarte nemulțumiți de maniera în care se desfășoară Euro 2020, despre care spun că devenit un coșmar.

Reclamă 4 / 0/3

Ne așteptam ca prețurile pentru biletele de avion să crească, este normal în contextul unui astfel de eveniment, dar s-au depășit toate limitele. Prețurile au ajuns la 500 sau 550 de euro pentru un bilet. În mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin să ajungi la București.

În plus, ar trebui să facem o escală în Varșovia, de 40 de minute. Mai e și varianta să avem escala în Turcia, dar durează 13 ore! În mod normal, ar trebui să dureze 2 ore și jumătate să ajungi la București.

Nu știm exact care sunt condițiile sanitare din România, cât de sigur este să facem această deplasare, pentru că este posibil să intrăm în carantină la revenirea în țară. Acest EURO a devenit un coșmar pentru suporteri. Dacă vom ajunge în semifinale, deplasarea în Anglia va fi de asemenea aproape imposibilă, pentru că acolo nu poți evita carantina”, a explicat unul dintre liderii suporterilor Franței, potrivit Le Parisien.

Recomandări
  • Kylian Mbappe şi Paul Pogba, execuţii spectaculoase
  • Aleksander Ceferin va fi prezent pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și