Închide meniul

EURO 2020 | Legendarul Xavi a dezvăluit de ce Luis Enrique e contestat: „Criticile apar când nu ai niciun jucător de la Real Madrid!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 iulie 2021, 9:57 / Actualizat: 3 iulie 2021, 10:07

EURO 2020 | Legendarul Xavi a dezvăluit de ce Luis Enrique e contestat: „Criticile apar când nu ai niciun jucător de la Real Madrid!

Xavi şi Luis Enrique

Profimedia

  • Legendarul Xavi îl pune la zid pe Luis Enrique
  • Ce a spus fostul mare jucător al Barcelonei despre critici

Spania a arătat ca o adevărată forţă în ultimele 2 meciuri de la Campionatul European, 5-0 cu Slovacia şi 5-3 cu Croaţia (după prelungiri), însă ibericii au fost criticaţi de suporteri pentru primele meciuri de la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul Xavi a dezvăluit de ce Luis Enrique e contestat

Xavi, legenda Barcelonei, este convins că Luis Enrique, selecţionerul „Furiei Roja”, este contestat pentru faptul că nu a convocat niciun jucător de la Real Madrid. Nici măcar pe căpitanul Sergio Ramos.

„Nu e ceva normal, dar Spania e foarte criticată. Este greu să câştigi turnee finale cu Spania, dar noi am reuşit. Criticile apar când antrenorul nu are niciun jucător de la Real Madrid. Vor tot veni şi trebuie să le accepţi”, a spus Xavi, citat de Marca.

Reclamă

În 2008, 2010 şi 2012, Spania a cucerit două Campionate Europene şi un o Cupă Mondială cu o echipă de start formată aproape doar din jucători de la Real Madrid şi Barcelona.

Citește și:

Legendarul Xavi îi linişteşte pe fanii Barcelonei: „Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi!”

Legendarul Xavi (41 ani) este sigur că Leo Messi va rămâne la Barcelona. Fostul mare jucător al catalanilor crede că e doar o chestiune de timp până când argentinianul va semna un nou contract.

Reclamă

Contractul lui Messi cu Barcelona a expirat ieri, 1 iulie 2021. Argentinianul a semnat primul contract cu catalanii în urmă cu 21 de ani.

„Aceasta este situaţia, trebuie să aşteptăm. El discută cu preşedintele. Îi doresc tot ce e mai bun. Sper ca anunţul să fie făcut în cel mai scurt timp. Dacă aş face pariu, aş spune că va continua la club. Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi. Este fericit la Barcelona şi a fost toată viaţa lui”, a spus Xavi, citat de MundoDeportivo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Fotbal • 27 mart., 18:20
FOTO
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Spania - Columbia 0-1
AntenaPLAY • 23 mart., 0:52
Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Fotbal extern • 11 mart., 16:49
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco - PSG
Ligue 1 • 2 mart., 21:57
Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco – PSG
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Fotbal • 2 mart., 15:53
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră