Închide meniul

Euro 2020 | Leonardo Bonucci, moment halucinant după Italia – Spania! Un steward l-a confundat cu un fan și nu l-a lăsat să intre pe gazon

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iulie 2021, 10:37

Euro 2020 | Leonardo Bonucci, moment halucinant după Italia – Spania! Un steward l-a confundat cu un fan și nu l-a lăsat să intre pe gazon

Italia

Profimedia

Leonardo Bonucci a avut explozie de bucurie după ce Jorginho a transformat penalty-ul decisiv pentru Italia. Fundașul Squadrei Azzurra s-a îndreptat spre peluză să sărbătorească alături de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo Bonucci, moment halucinant după Italia – Spania

Din mulțimea de oameni, Bonucci a dat să se întoarcă pe gazon alături de colegii lui. Acesta a fost însă blocat de un steward, care l-a confundat cu un fan al Italiei.

Imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

„A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat vreodată. Felicitări Spaniei pentru joc. Încă o dată, Italia a arătat că are valoare, inimă şi capacitatea de a suferi. Este o bucurie venită din suferinţă şi este minunat. Avem trei zile să ne recuperăm.

Reclamă

Am făcut ceva incredibil, dar nu trebuie să ne mulţumim cu atât. Suntem în finală. Va trebui să avem aceeaşi voinţă, să facem aceleaşi sacrificii pentru a aduce în Itaşia ceva ce ne lipseşte de 50 de ani (n.r. – ultima victorie a Italiei la Euro a fost în1968)”, a declarat Bonucci, la finalul meciului de pe Wembley.

Bonucci este la a doua finală de Campionat European cu Naționala Italiei. Fundașul lui Juventus s-a aflat pe teren și la ultimul act din 2012, când Squadra Azzurra a fost „demolată” de Spania, 0-4.

Italia – Spania 1-1 (4-2 d.l.d). Italia, prima finalistă de la Campionatul European

La finalul celor 90 de minute de joc şi după prelungiri, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80.

Reclamă 4 / 0/3

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli. Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

”Am suferit de pe urma driblingurilor Spaniei, dar ne-am așteptat. Italia a crezut în toate astea. Acum trebuie să ne recuperăm energia și să terminăm ce am început. Dacă am ajuns în acest punct, meritele nu îmi aparțin mine, ci acestor băieți care au crezut în acest lucru. Nu s-a terminat încă, mai avem un pas”, a spus Roberto Mancini.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și