Închide meniul

Euro 2020 | Lovitură uriașă pentru Germania! Un star din echipa lui Joachim Low ratează derby-ul cu Franța din debutul competiției

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2021, 19:06

Euro 2020 | Lovitură uriașă pentru Germania! Un star din echipa lui Joachim Low ratează derby-ul cu Franța din debutul competiției

Profimedia

Leon Goretzka nu va juca în primul meci de la Euro 2020

  • Accidentare în lotul Germaniei
  • Fotbalistul nu va juca în primul meci

Leon Goretzka a revenit la antrenamente după o accidentare la picior, dar nu va putea evolua împotriva Franţei, scrie AFP. Mijlocașul lui Bayern Munchen ar trebui să fie însă apt pentru celelalte partide de la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Euro 2020 | Leon Goretzka ratează Germania – Franța

“Nu se pune problema ca el să joace în primul meci. Însă este un jucător important. Sunt sigur că va juca un rol important la acest turneu”, a declarat directorul echipei Germaniei, Oliver Bierhoff.

Germanii au programate celelalte două partide din grupele Euro-2020 în 19 iunie cu Portugalia şi în 23 iunie cu Ungaria.

Reclamă

Leon Goretzka a strâns până acum 31 de meciuri pentru naționala Germaniei. Acesta a debutat în mai 2014, într-un amical împotriva Poloniei. Mijlocașul lui Bayern are 13 goluri pentru „Die Mannschaft”.

Lotul Germaniei pentru Euro 2020

Germania este cotată cu a 4-a șansă la câștigarea Euro 2020. Naţionala Franţei este văzută de specialişti favorită la trofeu. Campioana mondială en-titre şi-ar putea trece în cont al treilea titlu european, după reuşitele din 1984 şi 2000. Anglia este cotată cu a doua şansă la trofeu, fiind urmată de Belgia.

Reclamă

Portari: Manuel Neuer (Bayern), Bernd Leno (Arsenal), Kevin Trapp (Frankfurt)

Fundaşi: Emre Can (Dortmund), Matthias Ginter (Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta), Christian Günter (Freiburg), Marcel Halstenberg (Leipzig), Mats Hummels (Dortmund), Lukas Klostermann (Leipzig), Robin Koch (Leeds), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern)

Mijlocaşi: Serge Gnabry (Bayern), Leon Goretzka (Bayern), İlkay Gündoğan (Manchester City), Jonas Hofmann (Mönchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern), Florian Neuhaus (Mönchengladbach), Leroy Sané (Bayern)

Reclamă 4 / 0/3

Atacanţi: Kai Havertz (Chelsea), Thomas Müller (Bayern), Kevin Volland (Monaco), Timo Werner (Chelsea)

Euro 2020 | Suma uriaşă pe care o vor primi cele 24 de echipe

Cele 24 de echipe participante la Euro-2020 vor împărţi 371 de milioane de euro, adică vom avea o creştere de 23% în raport cu Euro 2016.

Fiecare echipă calificată la turneul final, care se va disputa şi la Bucureşti, va primi 9.25 de milioane de euro şi un bonus de 1,5 milioane pentru victorie în faza grupelor şi 750.000 euro la remiză.

Echipele calificate în optimi vor obţine câte 2 milioane de euro, sfertfinalistele 3,25 milioane de euro, iar semifinalistele 5 milioane de euro. 7 milioane de euro va primi finalista şi 10 milioane de euro campioana europeană.

34 de milioane de euro este suma maximă pe care o poate primi campioană europeană, dacă va câştiga toate meciurile din grupă, faţă de 27 de milioane de euro în 2016.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024
Fotbal extern • 22 feb., 15:59
Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024! Cum a fost convins mijlocașul de la Real Madrid