Închide meniul

Euro 2020 | Luis Enrique şi-a ieşit din minţi după Spania – Suedia 0-0: „Gazonul nu ne-a ajutat! Cei mai buni jucători nu au putut controla mingea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2021, 9:21

Euro 2020 | Luis Enrique şi-a ieşit din minţi după Spania – Suedia 0-0: „Gazonul nu ne-a ajutat! Cei mai buni jucători nu au putut controla mingea!

Luis Enrique, plecăciune în fața Italiei

Profimedia

Luis Enrique şi-a ieşit din minţi după Spania – Suedia 0-0. Selecţionerul ibericilor este de părere că gazonul de pe „Estadio de La Cartuja” i-a tras în jos echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Enrique şi-a ieşit din minţi după Spania – Suedia 0-0: „Gazonul trebuie să fie mai bun!”

„Furia Roja” a jucat în faţa a aproape 11.000 de suporteri, însă meciul s-a încheiat cu o remiză albă. Chiar dacă spune că nu este o scuză pentru rezultat, Luis Enrique arată cu degetul gazonul de la Sevilla.

„Lipsă de goluri? Este discursul normal. Am încercat să marcăm, dar nu am reuşit. Gazonul nu ne-a ajutat. Când îţi vezi cei mai buni jucători că nu pot controla mingea… Trebuie să fie mai bun, dar nu este o scuză. Am avut ocazii, nu am reuşit să marcăm.

Publicul a fost superb, ne-a ajutat. Ne aşteptăm să fie la fel şi în următoarele meciuri. E dificil cu un adversar precum Suedia. Va fi la fel şi cu Polonia, dar şi cu Slovacia”, a spus Luis Enrique, citat de Marca.

Spania face parte din grupa E la Euro, alături de Suedia, Polonia şi Slovacia. Ibericii visează să repete parcursul încheiat cu câştigarea trofeului în 2008, cu Luis Aragones, şi în 2012, cu Vicente del Bosque. În acest moment, naţionala lui Enrique ocupă poziţia a treia în grupă.

Reclamă
Citește și:

Euro 2020 | Spania – Suedia 0-0. Prima bombă de la Campionatul European. Ibericii i-au umilit pe nordici la posesie, dar au ratat din toate poziţiile

Spania – Suedia s-a terminat 0-0, în cel mai tare meci al zilei de la Euro 2020. „Furia Roja” n-a putut să spargă blocul defensiv al „vikingilor”.

Spaniei a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, la Sevilla, în compania selecţionatei Suediei, în grupa E de la Euro-2020. Echipa antrenată de Luis Enrique a dominat copios, însă a ratat din toate poziţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Spania – Suedia 0-0
  • Luis Enrique şi-a ieşit din minţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și