Închide meniul

Euro 2020 | Olanda – Cehia 0-2. Surpriză uriaşă la Budapesta. Batavii au fost trimişi acasă! Patrick Schick, pe urmele lui Ronaldo

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 20:55

Euro 2020 | Olanda – Cehia 0-2. Surpriză uriaşă la Budapesta. Batavii au fost trimişi acasă! Patrick Schick, pe urmele lui Ronaldo

Profimedia

Cehia - Olanda, Euro 2020

  • Olanda, eliminată de la Euro
  • Cehia va înfrunta Danemarca

Olanda a terminat grupa de la Euro 2020 cu victorii pe linie. Nu a contat în meciul din optimi contra Cehiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colegul lui Stanciu de la Slavia Praga, Tomas Holes, în minutul 68, şi Patrik Schick, în minutul 80, au înscris în meciul de la Budapesta. Atacantul lui Leverkusen a ajuns la 4 reuşite la turneul final şi este pe urmele lui Ronaldo, care conduce în topul golgheterilor, cu 5 goluri.

Olanda a jucat în zece din minutul 55, când Matthijs De Ligt a văzut cartonaşul roşu. Fundaşul lui Juventus a făcut henţ în postură de ultim apărător.

Reclamă

Cehia va juca în sferturile finală cu Danemarca, la Baku, pe 3 iulie. Este o reeditare a meciului de la Euro 2004, care a avut loc tot în sferturi.

Cehii s-au impus atunci cu 3-0. De la acel meci nu mai marcase Cehia în fazele eliminatorii de la Euro!

Reclamă

LIVE SCORE Olanda – Cehia 0-2

Rezultat final la Budapesta! Cehia merge în sferturi.

Update: GOOL Cehia! Schick a făcut 2-0, în minutul 80. Cehul a ajuns la 4 goluri la Euro 2020. Ronaldo e lider cu 5 reuşite.

Reclamă 4 / 0/3
  • Cehia nu mai marcase în fazele eliminatorii de la Euro din 2004! S-a întâmpla contra Danemarcei, în sferturi. Culmea, şi acum se poate califca în sferturi, unde va juca cu Danemarca!

Update: GOOOL Cehia! Holes, colegul lui Stanciu de la Slavia Praga, a marcat în urma unui corner, în minutul 68. A trimis cu capul în plasă, deşi trei olandezi au încercat să respingă.

Update: Olanda a rămas în zece jucători, în minutul 55! De Ligt a făcut henţ, în postură de ultim apărător, după ce a fost împins. Arbitrul a mers să se uite la relăurile video.

Update: Cea mai mare ocazie a meciului! Malen a scăpat singur spre poartă, în minutul 51. Atacantul Olandei a fost blocat de Vaclik.

Reclamă

Update: Fără goluri până la pauză.

Update: Ocazie Cehia! Barak a şutat din interiorul careului, din poziţie ideală, dar De Ligt a deviat peste poartă.

Update: Ocazie Cehia! Schick, şut deviat de la marginea careului. Stekelenburg prinde! Vedeta cehilor are 7 şuturi pe poartă, cele mai multe de la Euro 2020.

Update: Ocazie Olanda! De Ligt a reluat greşit cu capul după o ieşire greşită a portarului Cehiei.

Update: Avem deja o pauză de hidratare, după doar 25 de minute. Niciuna dintre echipe nu pare să rişte până acum.

Update: Olanda este susţinută de mii de fani, care au colorat în portocaliu arena din Budapesta.

Profimedia
Profimedia

Update: A început meciul.

Update: Mii de olandezi au creat o atmosferă de vis pe străzile din Budapesta!

Update: Cehia a câştigat 5 din ultimele 11 meciuri contra Olandei.

Update: Olanda a marcat cel puţin două goluri în ultimele zece meciuri!

Update: Avem echipele de start ale Olandei şi Cehiei.

Olanda (5-3-2): Stekelenburg – Dumfries, De Vrij, De Ligt, Blind, Van Aanholt – De Roon, Wijnaldum, De Jong – Depay, Malen; Selecționer: Frank de Boer

Cehia (4-2-3-1): Vaclik – Coufal, Celustka, Kalas, Kaderabek – Holes, Soucek – Masopust, Sevcik, Barak – Schick; Selecționer: Jaroslav Silhavy

Ştirea iniţială

Olanda – Cehia se va disputa pe Puskas Arena din Budapesta, în fața unui stadion plin. Peste 60.000 de fani sunt așteptați la meci.

Olanda – Cehia, al treilea meci din optimile Euro 2020

Olanda a făcut parte din grupa C, alături de Austria, Ucraina și Macedonia de Nord. Naționala lui Frank de Boer a legat victorii pe linie, având un golaveraj impresionant, 8-2.

De cealaltă parte, Cehia a făcut parte din grupa D, alături de Anglia, Croația și Scoția. Cehii au adunat 4 puncte, suficiente cât să se claseze pe locul al doilea.

Patrik Schick a înscris toate golurile cehilor de la Euro 2020. Acesta a punctat de două ori în victoria cu Scoția (2-0), iar una dintre reușite a fost de la jumătatea terenului. A mai înscris și în remiza 1-1 cu Croația.

În acest moment, Schick, cu 3 goluri, ocupă locul al doilea în topul marcatorilor de la Euro 2020, alături de alți fotbaliști precum Wijnaldum, Lukaku sau Forsberg. Lider detașat este Cristiano Ronaldo, cu 5 reușite. Schick va căuta să reducă din handicapul față de starul portughez.

Olanda și Cehia nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din 2015. Atunci, cehii câștigau cu 3-2 la Amsterdam, în preliminariile pentru Euro 2016.

Echipele probabile

Olanda: Stekelenburg; De Vrij, Blind, De Ligt; Dumfries, De Jong, De Roon, Van Aanholt; Wijnaldum; Depay, Weghorst
Selecționer: Frank de Boer

Cehia: Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Mateju; Holes, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; Schick
Selecționer: Jaroslav Šilhavý

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Spania - Olanda 7-8, în AntenaPLAY
Alte sporturi • 13 ian., 22:20
Spania – Olanda 7-8, în AntenaPLAY! Olanda a câştigat Campionatul European de polo feminin. A răpus campioana en-titre!
Cristina Neagu, chinuită de amintiri după retragerea de la națională
Handbal • 13 dec., 11:32
Cristina Neagu, chinuită de amintiri după retragerea de la națională: „Și acum mai am coșmaruri de atunci!”
Norvegia, Franţa, Spania şi Olanda, paşi mari spre sferturile Campionatului Mondial
Handbal • 7 dec., 10:00
Norvegia, Franţa, Spania şi Olanda, paşi mari spre sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin
Jaroslav Silhavy, fostul selecţioner al Cehiei, în timpul meciului cu Moldova
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 9:44
A calificat echipa la EURO 2024 şi şi-a anunţat demisia după câteva minute: „Nu m-am putut înţelege nici măcar pe mine”
Ucraina - Italia 0-0, Cehia - Moldova 3-0
Preliminarii EURO 2024 • 20 nov., 23:40
Ucraina – Italia 0-0, Cehia – Moldova 3-0! Campioana en-titre s-a calificat la EURO 2024. Vis spulberat pentru moldoveni