Închide meniul

Euro 2020 | Primul scandal de arbitraj! Italia a cerut penalty pentru un henţ în careul Turciei. VAR-ul, folosit în premieră la un Campionat European

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 11 iunie 2021, 23:05 / Actualizat: 12 iunie 2021, 0:16

Euro 2020 | Primul scandal de arbitraj! Italia a cerut penalty pentru un henţ în careul Turciei. VAR-ul, folosit în premieră la un Campionat European

Profimedia

Avem deja primul scandal de arbitraj de la Euro 2020. Fundaşul dreapta, Celik, a oprit mingea cu mâna în careu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Italia cere penalty în meciul cu Turcia de la Euro 2020
captură Pro TV

Euro 2020 | Primul scandal de arbitraj

Faza a avut loc pe finalul primei părţi. Arbitrul olandez Danny Desmond Makkelie a primit verdictul în cască în doar câteva secunde.

VAR-ul a decis că henţul a fost involuntar. Italienii au protestat şi în drumul spre vestiare.

De trei ori au cerut jucătorii Italiei henţ în careu în prima repriză de la Euro 2020. La celelalte două faze, protestele s-au stins rapid.

Şi fanii au luat foc pe reţelele sociale.

Reclamă

Italia a dominat copios. La pauză scorul şuturilor la poartă a fost 14 la 0! Turcia este doar a treia naţională din istoria Euro care nu trage niciun şut la poartă până la pauză. Culmea, una din celelalte două echipe care s-au aflat în această situaţie este chiar Italia!

Mircea Lucescu, în tribune la Italia – Turcia

Mircea Lucescu îşi urmăreşte din tribune foştii jucători pe care i-a antrenat la naţionala Turciei.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte mulți jucători promovați de mine. Tot schimbul, care s-a făcut acolo, în fotbalul turcesc, s-a datorat acelui an și jumătate în care au fost folosiți jucători tineri, care nu jucau în echipele mari ale Turciei. Un an și jumătate important pentru viitorul echipei naționale a Turciei.

Ei m-au invitat, era normal să accept invitația. Așa că mă duc, mă întorc, pe urmă am o altă treabă… începe Campionatul European la București. Au o echipă competitivă, care a învins Olanda destul de ușor în preliminariile Campionatului Mondial”, a spus Lucescu, în această dimineaţă, la plecarea spre Roma.

Euro 2020, ceremonie de deschidere spectaculoasă

Euro 2020 a început cu o ceremonie de deschidere la care au asistat 16.000 de spectatori pe „Stadio Olimpico” din Roma.

Andrea Bocelli a fost printre artiştii invitaţi de gazdele din Roma pentru a cânta înainte de Euro 2020.

Un foc de artificii a aprins celebra arenă din Capitala Italiei.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și