Închide meniul

EURO 2020 | Roberto Martinez, în extaz după Belgia – Portugalia 1-0. „Putem fi mândri de noi!”. Ce a spus despre meciul din sferturi, cu Italia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 9:13

EURO 2020 | Roberto Martinez, în extaz după Belgia – Portugalia 1-0. „Putem fi mândri de noi!. Ce a spus despre meciul din sferturi, cu Italia

Profimediaimages

Roberto Martinez, în extaz după Belgia - Portugalia 1-0

Selecţionerul Belgiei a recunoscut superioritatea lusitanilor, din ultima jumătate de oră. 19-5 a fost raportul şuturilor, în favoarea Portugaliei. „Diavolii” au marcat la singura execuţie cadrată!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roberto Martinez, în extaz după Belgia – Portugalia 1-0

Am jucat împotriva campioanei europene și a câștigătoarei Ligii Națiunilor. Pe scurt, împotriva unei echipe câștigătoare. Pentru noi a fost un pas pe care trebuia să îl facem. Am fost puși în dificultate în a doua repriză și ne-au afectat, fără îndoială, ieșirea lui Kevin De Bruyne și accidentarea lui Eden Hazard. Totuşi, am jucat ca o echipă și cu gândul de a câștiga acest meci. Putem fi mândri de noi!

În ultimele 30 de minute, am fost puși în dificultate și trebuie să fim la cel mai bun nivel. Performanțele noastre individuale ne fac să merităm victoria. Fără îndoială, trebuie să avem mai multe șanse de gol, este ceva ce ar fi trebuit să facem mai bine, dar astăzi scopul a fost să mergem în faza următoare„, a declarat Roberto Martinez, citat de rtbf.be.

Doi dintre cei mai buni jucători ai Belgiei au ieşit accidentaţi în disputa cu Portugalia. Kevin De Bruyne şi Eden Hazard sunt incerţi pentru meciul din sferturile de finală.

Va trebui să verificăm glezna lui Kevin de Bruyne, a fost răsucită bine. Și pentru Eden va trebui să vedem care este diagnosticul. Ne ținem degetele încrucișate. Simon Mignolet a căzut în genunchi și vom căuta cel mai bun tratament. Chiar şi aşa, sunt încrezător, iar ‘diavolii’ se descurcă bine„, a precizat Martinez.

Reclamă

Roberto Martinez a ţinut să o laude pe viitoarea adversară a Belgiei. Italia a învins-o în prelungiri pe Austria!

Ceea ce a făcut Mancini este un exemplu despre cum să creşti o echipă naţională. Urmează un meci grozav, între două echipe de top. Italia este cea mai bună echipă a turneului final„, a mai spus selecţionerul Belgiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Belgia – Portugalia 1-0
  • Reacţia lui Roberto Martinez după calificarea în „sferturi” la EURO 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și