Închide meniul

EURO 2020 | „Să nu beţi asta, copii!” Luis Enrique i-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo. Ce mesaj a transmis fără să ştie că e în direct

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2021, 11:14

EURO 2020 | „Să nu beţi asta, copii! Luis Enrique i-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo. Ce mesaj a transmis fără să ştie că e în direct

Lusi Enrique a chemat un jucător de la Barcelona

Profimedia

Cristiano Ronaldo a creat o adevărată isterie după ce a înlăturat la o conferinţă de presă două sticle de Coca-Cola. Starul portughez nu a fost primul care a făcut un gest controversat faţă de unul din sponsorii de la EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Luis Enrique a făcut un gest similar, chiar cu o zi înainte ca Ronaldo să declanşeze o adevărată isterie pe internet. Fără să ştie că e filmat, Luis Enrique i-a îndemnat pe copii să nu consume respectivul suc.

Luis Enrique, mesaj incredibil la o conferinţă de presă

E Coca Cola zero? E sponsor? Să nu beţi Coca Cola, copii”, a fost Luis Enrique, conform jurnaliştilor de la Marca.

Cristiano Ronaldo, gest incredibil. S-a enervat din cauza a doua sticle de Coca-Cola!

Cristiano Ronaldo s-a enervat în timpul conferinţei de presă a meciului cu Ungaria. Motivul? Două sticle de Coca-Cola! Se cunoaşte faptul că superstarul Portugaliei este „obsedat” de fitness, iar vedeta lui Juventus a demonstrat din nou acest lucru.

Reclamă

Acțiunile Coca-Cola au căzut cu 4 miliarde de dolari din cauza lui Cristiano Ronaldo

Mesajul lui Ronaldo a fost clar și, pe lângă faptul că a devenit viral pe rețelele de socializare, a avut un impact uriaș și asupra lumii financiare.

Potrivit Marca, acțiunile Coca Cola au scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 dolari aproape imediat după gestul lui Ronaldo, ceea ce înseamnă că valoarea companiei a scăzut de la 242 miliarde de dolari la 238 miliarde de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și