Închide meniul

EURO 2020 | Scandal înainte de finala Italia – Anglia! UEFA, pusă la zid de un expert în sănătate: „Este responsabilă pentru decese din cauza abordării sale ignorante!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2021, 18:39

EURO 2020 | Scandal înainte de finala Italia – Anglia! UEFA, pusă la zid de un expert în sănătate: „Este responsabilă pentru decese din cauza abordării sale ignorante!

Wembley

Profimedia

Scandal înainte de finala Italia – Anglia! UEFA, pusă la zid de expertul în sănătate Karl Lauterbach

“Există o umbră asupra acestui Campionat European şi UEFA este responsabilă pentru decese din cauza abordării sale ignorante. Trebuie să se spună clar asta. UEFA a eşuat în opinia mea”, a spus Lauterbach pentru publicaţia 11Freunde, potrivit dpa, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest turneu a semnalat faptul că pandemia s-a terminat, ceea ce nu este însă adevărat, a subliniat Lauterbach. “Campionatul European a permis să fie folosit greşit pentur acest semnal fatal”, a adăugat el.

Lauterbach, expert în sănătate publică foarte apreciat în Germania, consideră un pericol şi faptul că la finala EURO 2020 în tribune vor avea acces peste 60.000 de spectatori. “Wembley este total de necontrolat”, a afirmat germanul.

Astăzi se decide campioana Europei! Italia – Anglia, bătălie pentru istorie

Italia – Anglia, marea finală de la Euro 2020 se va juca pe Wembley, de la ora 22:00, cu trofeul pe masă. Europa va avea o nouă campioană.

Indiferent cine se va încorona pe Wembley, vom avea o câștigătoare care a așteptat multă vreme trofeul. Anglia n-a mai jucat finala unui turneu major din 1966, în timp ce Italia nu a mai cucerit Euro din 1968. Cea care a jucat mai spectaculos de-a lungul EURO 2020 a fost Italia, dar să nu uităm că Anglia a încasat un singur gol, având un joc colectiv excelent.

Reclamă

În grupe, naționala lui Mancini a adunat maximum de puncte. A urmat un meci greu în optimi împotriva Austriei, dar spiritul de luptă al italienilor le-a dat putere în prelungiri. Italia a depășit ulterior două favorite la trofeu, pe Belgia și Spania, culegând laude din toate părțile.

De cealaltă parte, Anglia a fost mai degrabă dezamăgitoare în faza grupelor. Cu toate că au terminat pe primul loc, englezii au înscris doar două goluri în trei meciuri, având un joc neconvingător.

Naționala lui Southgate s-a trezit însă când era mai mare nevoie. În optimi a trecut cu 2-0 de Germania, a umilit Ucraina în sferturi, scor 4-0, și a învins revelația Danemarca în semifinale, scor 2-1, e adevărat, cu un penalty controversat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Scandal înainte de finala Italia – Anglia
  • UEFA, pusă la zid de un expert în sănătate

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și