Închide meniul

Euro 2020 | Scene emoționante la Budapesta! Suporterii maghiari au scandat în urale numele lui Christian Eriksen

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 17:06

Euro 2020 | Scene emoționante la Budapesta! Suporterii maghiari au scandat în urale numele lui Christian Eriksen

Profimedia

Urale pentru Eriksen

  • Christian Eriksen, la un pas de tragedie
  • Ultrașii maghiari i-au scandat numele

Urale pentru Eriksen. A fost nebunie pe străzile din Budapesta înainte de Ungaria – Portugalia. Suporterii maghiari au mărșăluit orașul cu bannere și fumigene și au creat o atmosferă incendiară. Aceștia au scandat numele lui Christian Eriksen, danezul care a fost la un pas de tragedie la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urale pentru Christian Eriksen

  • Ungaria – Portugalia se va juca cu casa închisă. Aproximativ 70.000 de fani sunt așteptați în tribunele arenei din Budapesta.

La două zile de la drama din Danemarca – Finlanda, Eriksen a oferit și o primă reacție. Mijlocaşul lui Inter a anunţat că mai are de trecut nişte teste, înainte de a părăsi spitalul.

Reclamă

„Salutare, tuturor! Vă mulţumesc pentru urările uimitoare pe care le-am primit din toate colţurile lumii. Înseamnă mult pentru mine şi pentru familia mea.

Sunt bine, ţinând cont de circumstanţe. Încă trebuie să trec prin anumite teste la spital, dar mă simt bine. Acum, le voi ţine pumnii strânşi băieţilor din echipa Danemarcei pentru următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată Danemarca”, a fost mesajul postat de Eriksen, pe Instagram.

Reclamă

Momente şocante cu Christian Eriksen

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al danezilor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen. Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau. Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. Meciul s-a reluat după aproape două ore şi a fost câştigat de Finlanda, cu 1-0

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 VIDEO„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România 18:32 Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă 18:31 „Mă aşteptam să-l facă avion!” „Tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă 18:20 Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!” 18:20 FotoLuis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso 18:05 Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!” 17:48 FotoBernadette Szocs, mesaj superb după ce s-a calificat în turul al 2-lea WTT Champions Incheon 2024: „A fost visul meu!” 17:42 Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Exită o portiţă. Am început demersurile” 17:18 Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii” 17:09 VIDEOComentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Extra • 22 feb., 14:07
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
România - Portugalia LIVE TEXT
Tenis de masă • 16 feb., 15:00
România – Portugalia 0-3 a fost în AntenaPLAY! „Tricolorii” au pierdut prima prima partidă de la Campionatele Mondiale pe echipe
Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024
Preliminarii EURO 2024 • 20 nov., 10:56
Dominik Szoboszlai a dat peste cap un pahar de palincă şi a cântat cu fanii maghiari după ce a calificat Ungaria la EURO 2024
Portugalia - Islanda 2-0 și Spania - Georgia 3-1
Preliminarii EURO 2024 • 19 nov., 23:47
Portugalia – Islanda 2-0 și Spania – Georgia 3-1! Spectacol în Scoţia – Norvegia, fără Erling Haaland pe teren