Închide meniul

Primul mesaj postat de Christian Eriksen după momentele tulburătoare din meciul cu Finlanda. Prima imagine de pe patul de spital

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 10:43

Primul mesaj postat de Christian Eriksen după momentele tulburătoare din meciul cu Finlanda. Prima imagine de pe patul de spital

Profimediaimages

Primul mesaj postat de Christian Eriksen după momentele tulburătoare

„Salutare, tuturor! Vă mulţumesc pentru urările uimitoare pe care le-am primit din toate colţurile lumii. Înseamnă mult pentru mine şi pentru familia mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul mesaj postat de Christian Eriksen după momentele tulburătoare

Sunt bine, ţinând cont de circumstanţe. Încă trebuie să trec prin anumite teste la spital, dar mă simt bine. Acum, le voi ţine pumnii strânşi băieţilor din echipa Danemarcei pentru următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată Danemarca”, a fost mesajul postat de Eriksen, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Christian Eriksen riscă să fie interzis în Serie A

Legea italiană ar putea să îi interzică lui Christian Eriksen să mai joace în Serie A. Afirmaţia aparţine unui cardiolog celebru din Italia.

“Legea italiană în acest domeniu e cea mai severă din lume, de aceea decesele în timpul activităţii sportive sunt mai puţine aici decât în alte ţări. Cazul lui Eriksen? A fost defibrilat, deci trebuie să înţelegem ce a cauzat stopul cardiac. Cu legislaţia actuală, o să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A. Protocolul e rigid, dar nu vom cere schimbarea lui. Celelalte ţări europene ar trebui să le schimbe pe ale lor”, a spus Lucio Mos, conform Tuttosport.

Reclamă

Momente şocante cu Christian Eriksen

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al danezilor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen. Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau. Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.
După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul s-a reluat după aproape două ore şi a fost câştigat de Finlanda, cu 1-0.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și