Închide meniul
VIDEO & FOTO

Euro 2020 | Show la Bucureşti! Fanii Austriei şi ai Macedoniei de Nord s-au întâlnit în Centrul Vechi. „Mulţumim, România!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 13 iunie 2021, 14:40 / Actualizat: 13 iunie 2021, 18:18

Euro 2020 | Show la Bucureşti! Fanii Austriei şi ai Macedoniei de Nord s-au întâlnit în Centrul Vechi. „Mulţumim, România!”

as.ro

Fanii Macedoniei de Nord şi ai Austriei la Bucureşti înaintea meciului de la Euro 2020

Fanii Austriei şi ai Macedoniei de Nord s-au întâlnit în Centrul Vechi înaintea meciului din această seară, din grupa C de la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Euro 2020 | Fanii Austriei şi ai Macedoniei de Nord s-au întâlnit în Centrul Vechi

Suporterii au aprins torţe, au băut bere şi au cântat împreună. „Am întâlnit oameni buni. Mulţumim pentru tot România!”, a spus un susţinător al Macedoniei de Nord.

„Suporterii Macedoniei vor bea mai multă bere, dar noi vom fi mai buni pe teren”, a glumit unul dintre austrieci, aflaţi în inferioritate numerică.

Fanii nu au fost descurajaţi nici de ploaia torenţială care a căzut în această după-amiază în Bucureşti.

Reclamă

Cel mult 12 mii de spectatori vor fi prezenţi în această seară de la 19:00 pe Arena Naţională. Şeful FRF, Răzvan Burleanu, a spus că aproximativ jumătate dintre bilete au fost solicitate de fani străini.

Austria – Macedonia de Nord, meci istoric pentru România

Austria – Macedonia de Nord va intra în istoria fotbalului…românesc. Este prima dată când țara noastră găzduiește meciuri la un turneu final de mare anvergură.

Austria este la a doua prezență consecutivă la Euro, după ce a luat parte și la ediția din Franța, în 2016. Macedonia de Nord este însă în premieră la un turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele probabile

Austria: Bachmann; Lainer, Dragović, Hinteregger, Ulmer; Laimer, X. Schlager; Sabitzer, Baumgartner, Alaba; Arnautović.
Selecționer: Franco Foda

Macedonia de Nord: Dimitrievski; Ristovski, Musliu, Velkovski, Alioski; Ademi, Nikolov, Bardi; Elmas, Pandev, Trajkovski.
Selecționer: Igor Angelovski

Arena Naţională a fost inundată de potopul din Bucureşti

Cu 24 de ore înaintea meciului, cel mai mare stadion al ţării a fost inundat de potopul din Bucureşti, iar Austria şi-a anulat antrenamentul. Fotbaliştii nu s-au supărat şi au făcut haz de necaz.

Euro 2020 | Programul partidelor de la Euro de pe Arena Naţională

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care găzduiesc meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

Reclamă

Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și