Închide meniul

Euro 2020 | Spania, posesie zdrobitoare în prima repriză cu Suedia! Statistica e uluitoare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2021, 23:32

Euro 2020 | Spania, posesie zdrobitoare în prima repriză cu Suedia! Statistica e uluitoare

Profimedia

Spania, posesie zdrobitoare împotriva Suediei

Spaniolii au dus tika-taka la extrem împotriva Suediei. Întreaga națională nordică a avut doar 59 de pase în prima repriză. În schimb, Spania a avut trei jucători care au dat, individual, mai multe pase decât toată echipa Suediei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania, posesie zdrobitoare cu Suedia

Fundașii lui Erinque au fost la nivel înalt. Aymeric Laporte a dat 62 de pase, Paul Torres 61, iar Jordi Alba 60.

În total, Spania a dat 419 pase în primele 45 de minute din jocul cu Suedia. Este cel mai mare astfel de număr la un Euro din 1980 până în prezent.

Reclamă

Deși a avut o posesie zdrobitoare, Spania n-a reușit să spargă blocul defensiv al suedezilor. Morata a ratat singur cu Robin Olsen, după care ibericilor le-a trecut glonțul pe la ureche. Alexander Isak a șutat în bară.

Lotul Spaniei pentru Euro 2020

Portari: David de Gea (Manchester United), Unai Simón (Athletic), Robert Sánchez (Brighton & Hove Albion)

Fundaşi: José Gayà (Valencia), Jordi Alba (Barcelona), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Manchester City), Eric García (Manchester City), Diego Llorente (Leeds United), César Azpilicueta (Chelsea)

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşi: Thiago Alcántara (Liverpool), Sergio Busquets (Barcelona), Koke (Atlético), Marcos Llorente (Atlético), Dani Olmo (Leipzig), Rodri (Manchester City), Fabián Ruiz (Napoli), Pablo Sarabia (Paris), Ferran Torres (Manchester City), Adama Traoré (Wolves)

Atacanţi: Álvaro Morata (Juventus), Gerard Moreno (Villarreal), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Pedri (Barcelona)

Recomandări
  • Spania, posesie zdrobitoare cu Suediei
  • Ibericii și-au sufocat adversarii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și