Închide meniul

Euro 2020 | Spectacol de lumini pe Casa Poporului. Cum a fost celebrat la Bucureşti startul turneului final

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 12 iunie 2021, 8:24 / Actualizat: 12 iunie 2021, 9:30

Euro 2020 | Spectacol de lumini pe Casa Poporului. Cum a fost celebrat la Bucureşti startul turneului final

Profimedia

Spectacol de lumini pe Casa Poporului pentru startul Euro 2020

Cu un spectacol de lumini pe Casa Poporului! Așa a fost celebrat startul Euro 2020 la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Euro 2020 | Spectacol de lumini pe Casa Poporului

Sigla competiției și Arena Națională, pe care vor avea loc patru dintre meciurile competiției, au fost printre imaginile proiectate pe cea mai mare clădire din România.

Show-ul a ajuns şi pe reţelele sociale.

Show la Roma, la ceremonia de deschidere

La Roma, Stadio Olimpico a luat “foc” la ceremonia de deschidere. Italienii au pus în scenă un show pirotehnic.

Reclamă

Pe gazon, Andrea Bocelli a fost printre cei care au asigurat spectacolul. 16.000 de spectatori au putut urmări ceremonia din tribune. În continuare, ei avut parte şi de un meci de zile mari.

Italia a învins Turcia cu 3-0 în partida de debut de la Euro 2020. Toate reuşitele au venit după pauză. Au marcat Demiral în propria poartă, Immobile şi Insigne.

Turcia a primit 3 goluri la Roma, câte a încasat în toate cele 10 meciuri din preliminariile Campionatului European, şi nu a tras niciun şut pe poartă! Elveţia şi Ţara Galilor vor juca sâmbătă în celălalt meci al grupei.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, a rămas echilibrat la finalul meciului.

„Am jucat bine. Știam că nu va fi ușor, fiind și primul meci, dar mai ales pentru că am înfruntat un adversar puternic. Publicul ne-a ajutat foarte mult și a fost crucial pentru noi să plimbăm mingea foarte repede. Trebuie să facem asta în continuare. A fost o noapte frumoasă, sper să mai urmeze și altele. Mai avem drum lung până la Wembley”, a spus Roberto Mancini, citat de Tuttomercatoweb.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și