Închide meniul

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, Neymar şi Mbappe au reacţionat după momentul cutremurător de la Copenhaga! Mesaje emoţionante pentru Eriksen

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2021, 22:06

Reclamă
Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, Neymar şi Mbappe au reacţionat după momentul cutremurător de la Copenhaga! Mesaje emoţionante pentru Eriksen

Mărturii cutremurătoare ale medicului care l-a resuscitat pe Christian Eriksen / Foto: Profimedia

Mărturii cutremurătoare ale medicului care l-a resuscitat pe Christian Eriksen / Foto: Profimedia

Starurile din fotbal au reacţionat după momentul cutremurător de la Copenhaga. Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starurile din fotbal au reacţionat după momentul cutremurător de la Copenhaga Eriksen a primit mesaje emoţionante

Superstarul danez a căzut fără să fie lovit de nimeni. Jucătorii, cei din staff şi fanii au izbucnit în plâns după momentul cutremurător. Suporterii, dar şi fotbaliştii, se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren.

La scurt timp după momentul cutremurător, starurile din fotbal au reacţionat.

„Gândurile noastre şi rugăciunile se îndreaptă către Christian Eriksen şi familia lui. Lumea fotbalului aşteaptă veşti bune. Sper să ne vedem din nou pe teren, Chris. Stai puternic!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Intagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă

„Mă rog pentru tine, Eriksen”, a transmis Mbappe.

Sursa: k.mbappe Instagram

„Mă rog pentru tine”, i-a transmis Neymar.

Sursa: neymarjr Instagram

„Forza Chris”, a scris Antonio Conte, fostul antrenor de la Inter al lui Eriksen.

Reclamă 4 / 0/3
Sursa: antonioconte Instagram

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren

Eriksen a fost scos de pe teren pe targă, dar colegii au ascuns trupul fotbalistului cu două mari pânze de culoare albă. UEFA a decis să suspende meciul.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului. După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Meciul este suspendat de UEFA, iar jucătorul a fost transportat în afara stadionului.

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient.

Christian Eriksen
Sursa: Twitter
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și