Închide meniul

EURO 2020 | Starurile Franţei, impresionate de Arena Naţională. „Este un stadion magnific”. Ce a declarat Didier Deschamps înaintea meciului cu Elveţia. „E mai bine decât la Budapesta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2021, 22:10

EURO 2020 | Starurile Franţei, impresionate de Arena Naţională. „Este un stadion magnific. Ce a declarat Didier Deschamps înaintea meciului cu Elveţia. „E mai bine decât la Budapesta!

Profimediaimages

Starurile Franţei, impresionate de Arena Naţională

Antoine Griezmann şi Didier Deschamps au fost impresionaţi în momentul în care au intrat pe cel mai mare stadion din România. S-au bucurat la maximum şi de ploaia care a redus temperatura în Bucureşti. „Eu chiar pot spune că a fost mai bine decât la Budapesta. Chiar dacă e foarte cald aici, nu e aşa cum era acolo„, a precizat selecţionerul Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starurile Franţei, impresionate de Arena Naţională

Bucuria de a avea puţină ploaie… într-un stadion magnific„, a fost reacţia de pe contul de Instagram al naţionalei Franţei.

Francezii s-au antrenat pe Arena Naţională
Instagram equipedefrance

Selecţionerul Les Bleus a încercat să nu arate nicio urmă de relaxare înaintea duelului cu Elveţia, în care jucătorii săi sunt mari favoriţi. Au amintit de emoţiile pe care le-au trăit italienii în meciul cu Austria, câştigat în prelungiri cu scorul de 2-1.

Am mult respect pentru această echipă a Elveţiei și pentru munca colegului meu, Vladimir Petkovic. Este o echipă care se află pe locul 13 în clasamentul FIFA. Are un trio format din Shaqiri, Seferovic și Embolo, ceea ce creează unele probleme. A crescut ca organizare a jocului, iar intenția noastră este să le facem probleme și să câștigăm acest joc.

În faza grupelor am obținut ceea ce ne doream, primul loc. Acum avem obiectivul de a fi în sferturile de finală și știm că impresiile lăsate până acum se pot schimba. Să vă uitaţi la Italia, care a lăsat cea mai bună impresie în grupe și al cărui meci din optimi nu a fost ușor, ca să nu spunem foarte complicat„, a declarat Didier Deschamps la conferinţa de presă, citat de L’Equipe.

Reclamă

Kylian Mbappe şi Paul Pogba fac deja spectacol la Bucureşti

Kylian Mbappe şi Paul Pogba fac deja spectacol la Bucureşti. Starurile din naţionala Franţei au dat recital la antrenamentul de pe stadionul Arcul de Triumf.

Mijlocaşul lui Manchester United a arătat că este în mare formă înaintea duelului cu Elveţia, din optimile EURO 2020, care se va disputa pe Arena Naţională. Pogba a reuşit o preluare fabuloasă, cu călcâiul, fără să vadă mingea.

Reclamă 4 / 0/3

Clipul cu „magia” lui Pogba a devenit imediat viral. În primele trei ore a adunat aproape 300.000 de vizualizări pe pagina de Twitter.

Recomandări
  • Franţa – Elveţia, în optimile de finală de la EURO 2020
  • Campionii mondiali au anunţat că Arena Naţională este magnifică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și