Închide meniul

Euro 2020 | Eduard Novak a rămas cu gura căscată la Austria – Macedonia de Nord: „Parcă eram în altă ţară!” Ce l-a impresionat pe Ministrul Tineretului şi Sportului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 14:57

Euro 2020 | Eduard Novak a rămas cu gura căscată la Austria – Macedonia de Nord: „Parcă eram în altă ţară! Ce l-a impresionat pe Ministrul Tineretului şi Sportului

Profimedia

Austria - Macedonia de Nord fani

Eduard Novak a rămas cu gura căscată la Austria – Macedonia de Nord. Ministrul Tineretului şi Sportului nu a ratat primul meci din istorie găzduit de România la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Novak a rămas cu gura căscată la Austria – Macedonia de Nord: „Parcă eram în altă ţară!”

Eduard Novak a fost impresionat de atmosfera de pe Arena Naţională, dar şi de felul în care a fost organizat duelul. Austria s-a impus la scor în faţa Macedoniei de Nord, scor 3-1.

„A fost impresionant la primul meci găzduit de România, pe stadion parcă eram în altă ţară. A fost foarte frumos. Stadionul a fost branduit, este schimbat, arată foarte frumos. Organizarea a fost super. E o realizare istorică pentru România. Este regretul că nu s-a calificat şi naţionala noastră.

Eu cred că am avea calităţile fizice să fim printre cei mai buni, cum am fost cândva, dar mai trebuie să mai lucrăm la câteva lucruri care sunt importante. Sincer, aseară am ţinut cu Macedonia de Nord. I-am văzut luptători pe macedoneni, mi-au plăcut, dar până la urmă au câştigat cei mai buni, adică austriecii.

Cred că trebuie să gândim gradual, această prezenţă reprezintă o revenire la normalitate. Chiar şi această masă de oameni de la stadion îţi creează confuzii, pentru că acum o zi nu era mai nimeni pe stradă, iar acum sunt peste tot oameni, barurile şi restaurantele sunt pline. Eu mă bucur că aseară au fost prezenţi, oricum atmosfera a fost super. Cred că la ultimul meci când vor fi 50% din capacitatea stadionului va fi şi mai frumos”, a spus Eduard Novak.

Reclamă
Citește și:

Euro 2020 | Imagini superbe de pe Arena Naţională! România a găzduit primul meci din istorie la un turneu final

Imagini superbe de pe Arena Naţională. Suporterii au creat o atmosferă de senzaţie înainte de Macedonia de Nord – Austria. În timpul partidei a apărut şi curcubeul.

Chiar dacă au fost emoţii după ce potopul din Bucureşti a inundat cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională arată superb, iar gazonul se prezintă în condiţii foarte bune. Fanii macedoneni şi austrieci au făcut show. Doar 25% din capacitatea arenei din Capitală a fost ocupată pentru prima confruntarea din grupa C.

AS.ro
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Eduard Novak a rămas cu gura căscată la Austria – Macedonia de Nord
  • Ce l-a impresionat pe Ministrul Tineretului şi Sportului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) Vezi toate știrile
Citește și