Închide meniul

Reacţia lui Gică Hagi după ce şefii de la FRF l-au trimis la tribuna a doua de pe Arena Naţională, la meciul Austria – Macedonia de Nord

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 10:18

Reacţia lui Gică Hagi după ce şefii de la FRF l-au trimis la tribuna a doua de pe Arena Naţională, la meciul Austria – Macedonia de Nord

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Reacţia lui Gică Hagi după ce şefii de la FRF l-au trimis la tribuna a doua

„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”, a spus Hagi, citat de gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Gică Hagi după ce şefii de la FRF l-au trimis la Tribuna a doua

„Greii” generaţiei care ne-a scos pe stradă în anii 90, Hagi, Popescu şi Munteanu, au fost invitaţi să urmărească meciul de pe Arena Naţională, la tribuna a doua, alături de suporterii de rând. Asta chiar dacă au scris istorie pentru echipa naţională.

În locul lor, la VIP, au luat loc preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiţă, Ludovic Orban, Anca Dragu sau Primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Gabi Balint, genial după decizia luată de FRF

Gabi Balint a avut o reacţie antologică pe reţelele de socializare. „Pele” a făcut referire şi la discursul lui Gică Hagi din 1998, când cerea statui pentru el şi colegii săi din „Generaţia de Aur”.

„Ce, mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!„, a fost mesajul lui Balint scris pe o poză în care apare alături de Gică Hagi.

Reclamă

Reacția FRF după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională

Mihai Stoichită, directorul tehnic de la FRF, susţine că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

„FRF a primit o cotă de bilete pe care a trebuit să o repartizeze, eu am vrut să-mi cumpăr bilete și nu am putut, mai mult nu știu. Colegi de-ai mei din Federație nu au fost participanți la meci, pentru că nu au prins bilete. Nu știu cine a mai fost acolo, dar ei au putut fi invitați de UEFA. Eu am stat într-o parte și am văzut cum a văzut Gică și ceilalți, dacă nu am primit bilete pentru asta, ce era să facem”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu, umiliţi de FRF
  • Mai multe nume din politică le-au luat locul la VIP

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și