Închide meniul

FRF, ultimatum de la UEFA! Ce decizie urgentă trebuie să ia Răzvan Burleanu. Trei orașe riscă să piardă organizarea la EURO 2020

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 15:11

FRF, ultimatum de la UEFA! Ce decizie urgentă trebuie să ia Răzvan Burleanu. Trei orașe riscă să piardă organizarea la EURO 2020

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ultimatum pentru FRF

UEFA vrea să aducă spectatorii în tribune la EURO 2020. Miercuri, 7 aprilie, este ultima zi în care Federațiile își pot prezenta planul de organizare. FRF a anunțat deja că vrea să aducă 12.500 de suporteri pe Arena Națională. Totul depinde însă de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei orașe riscă să piardă organizarea la EURO 2020

Bilbao, Dublin și Glasgow ar putea să fie scoase de pe lista UEFA pentru EURO 2020. Autoritățile locale nu sunt sigure dacă vor lăsa fanii la stadion. Au apărut îndoieli și în privința orașului Munchen, după ultimele restricții aplicate în zonă. 

Pe de altă parte, Sankt Petersburg și Londra sunt gata să primească fanii în tribune. Rușii și englezii vor permite accesul în proporție de 50% din capacitatea arenelor Wembley și Gazprom Arena. 

Și-au mai dat acordul și Roma, Baku și Budapesta. Singurele orașe care trebuie să mai comunice la UEFA planul de organizare sunt Copenhaga, București și Amsterdam. 

Eduard Novak: "Ne lipsește doar un aviz"

România tocmai a înăsprit restricţiile din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19. UEFA ne pune însă condiţii dure pentru a rămâne gazde la Euro 2020.

Reclamă

"Trebuie să asumăm 25% ca să rămânem organizatori. Schema este făcută de UEFA şi unitară pentru toţi organizatorii", a transmis astăzi ministrul Sportului, Eduard Novak.

Novak a precizat că mai are nevoie de un singur aviz din partea autorităţilor. "Reprezentanţii UEFA se află la Bucureşti. Organizează un training pentru staff-ul de aici. Azi, nu cred că avem o decizie finală. Doar un aviz ne mai lipseşte", a declarat Eduard Novak.

Turneul se va desfășura în perioada 11 iunie-11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și