Închide meniul

GALERIE FOTO | Gică Popescu, în vizită de lucru la cele trei stadioane. "În luna octombrie vor fi gata!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2020, 12:23

GALERIE FOTO | Gică Popescu, în vizită de lucru la cele trei stadioane. "În luna octombrie vor fi gata!"

Captură Facebook

Gică Popescu a fost pe noul stadion din Ghencea

În Ghencea a început deja să se monteze instalația de nocturnă, dar și una dintre tabele. Sunt însă întârzieri la arena din Giulești, care a rămas în urmă față de celelalte stadioane. Toate ar trebui să găzduiască antrenamentele echipelor repartizate în grupa C la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, mulțumit de stadiul lucrărilor

Consilier al prim-ministrului în vederea organizării turneului final, Gică Popescu este convins că România își va respecta toate îndatoririle. Baciul asigură că toate cele trei stadioane vor fi gata până la finalul anului.

"În februarie 2018, când am preluat funcția de consilier al Prim-ministrului pentru Euro 2020, nu se bătuse vreun țăruș la vreunul dintre cele 3 stadioane: Ghencea, Giulești, Arcul de Triumf.

Ieri, am făcut o vizită pe toate cele trei arene destinate competiției devenită între timp, din păcate, Euro 2021. Ele nu vor dispărea după turneul european, ci vor rămâne aici spre folosirea lor de către echipele din fotbalul românesc. M-am bucurat să văd că lucrurile stau bine. Fotografiile o demonstrează. 

Reclamă

Sigur, după instituirea stării de urgență, operațiunile au încetinit. Înaintea acelui moment datorat bătăliei cu inamicul numit COVID – 19, se lucra în trei schimburi. De exemplu, cel puțin la Ghencea și la Arcul de Triumf, în acest moment se putea începe montarea gazonului. Cu reprogramarea competiției pentru anul viitor și cu dificultățile ivite din instituirea stării de urgență, aceste operațiuni au fost amânate.

Chiar și așa, sper că în luna octombrie cele trei stadioane vor fi gata. Să ne revedem sănătoși!", se arată în postarea fostul fundaș al Generației de Aur.

Stadionul Steaua poate fi gata primul, în condițiile în care are cea mai mare capacitate (31.254 de locuri). Acesta va costa aproximativ 95 de milioane de euro. Pentru Stadionul Tineretului Arcul de Triumf se achită 37 de milioane de euro, iar noua arenă din Giulești va costa în jur de 40 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și