Închide meniul

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Englezii sunt dărâmaţi după ce au pierdut trofeul pe Wembley: „Cel mai urât sentiment din lume! Ne va durea toată viaţa!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2021, 8:31

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Englezii sunt dărâmaţi după ce au pierdut trofeul pe Wembley: „Cel mai urât sentiment din lume! Ne va durea toată viaţa!

Italia, campioană la Euro 2020 / Profimedia

Profimedia

Căpitanul naţionalei Angliei, Harry Kane, a declarat după finala Euro-2020, pierdută în faţa Italiei, că el şi colegii săi nu ar fi putut să dea mai mult şi au făcut un turneu fantastic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Englezii sunt dărâmaţi după ce au pierdut trofeul pe Wembley

Nu aş fi putut să dau mai mult. Băieţii nu ar fi putut să dea mai mult. Loviturile de departajare sunt cel mai urât sentiment din lume atunci când pierzi. Nu a fost seara noastră, dar a fost un turneu fantastic şi ar trebui să ţinem capul sus. Evident, ne va durea o vreme, dar suntem pe calea cea bună, construim şi sperăm să progresăm.

Oricine poate rata un penalty. Câştigăm împreună, pierdem împreună. O să învăţăm din ratări şi o să creştem. Ar trebui să fim extrem de mândri de ce am reuşit. Suntem cu toţii câştigători şi vrem să câştigăm, aşa că probabil ne va durea ceva timp, ne va durea toată viaţa, dar ăsta este fotbalul”, a spus Kane la BBC.

Suntem extrem de dezamăgiţi. Jucătorii au dat totul. Uneori au jucat foarte bine, alteori nu am ţinut mingea destul de bine, în special la începutul reprizeei a doua, dar nu putem acuza pe nimeni, a fost o bucurie să lucrez cu ei. Au ajuns mai departe decât s-a ajuns în de mult timp, însă în acel vestiar este extrem de dureros în această seară. Eu i-am decis pe cei care au executat penalty-urile în baza a ce au făcut la antrenamente. Am câştigat împreună ca echipă şi nu am reuşit ca echipă să câştigăm în seara asta. Însă în ceea ce priveşte loviturile de departajare, este decizia mea. Este responsabilitatea mea. În acest moment durerea înfrângerii este imensă. Voiam să-i oferim ţării încă o seară specială şi nu am reuşit”, a spus şi Southgate.

Italia a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67.

Reclamă

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1. La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho.

Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d). INCREDIBIL! Squadra Azzurra este noua regină a Europei!

Squadra Azzurra este noua regină a Europei după un meci de infarct pe Wembley. A câştigat, la lovituri de departajare, primul titlu european după o pauză de 53 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Luke Shaw a deschis scorul în minutul 2, cu cel mai rapid gol din istoria Campionatului European. Bucuria englezilor a fost întreruptă de Leonardo Bonucci. Fundaşul Squadrei Azzurra a marcat şi a redus la tăcere stadionul Wembley. S-a intrat în prelungiri, dar nimeni nu a mai marcat şi totul s-a decis la lovituri de departajare.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și