Închide meniul

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Reacţia presei internaţionale, după ce Italia a câştigat EURO 2020: „O Italie ce te înnebuneşte”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2021, 9:10

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Reacţia presei internaţionale, după ce Italia a câştigat EURO 2020: „O Italie ce te înnebuneşte

Italia a câştigat EURO 2020

Profimedia

În vârstă de 22 de ani, Gianluigi Donnarumma a fost magistral. Portarul lui Roberto Mancini a avut noroc la şutul lui Rashford şi a scos execuţiile lui Jadon Sancho şi Saka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia presei internaţionale, după ce Italia a câştigat EURO 2020

„O Italie ce te înnebuneşte. Suntem campioni europeni”, a scris şi Gazzetta dello Sport. „Suntem campionii Europei”, au titrat şi cei de la Corriere della Sera. Şi spaniolii au acordat pagini întregi succesului istoric al Italiei pe Wembley.

„Italia cucereşte Europa cu Donnnarumma„, a notat cotidianul Marca, în timp ce AS a titrat: „Donnarumma duce Italia în văzduh!” „Italia a distrus visul Angliei”, a notat The Guardian, care a avut cuvinte de laudă la adresa naţionalei antrenate de Southgate.

EURO 2020 | Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d). INCREDIBIL! Squadra Azzurra este noua regină a Europei!

Squadra Azzurra este noua regină a Europei după un meci de infarct pe Wembley. A câştigat, la lovituri de departajare, primul titlu european după o pauză de 53 de ani.

Luke Shaw a deschis scorul în minutul 2, cu cel mai rapid gol din istoria Campionatului European. Bucuria englezilor a fost întreruptă de Leonardo Bonucci. Fundaşul Squadrei Azzurra a marcat şi a redus la tăcere stadionul Wembley. S-a intrat în prelungiri, dar nimeni nu a mai marcat şi totul s-a decis la lovituri de departajare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și